Bouvet

Éljen a Marc Darcy pulcsi, amitől szó bennakad, hang megszakad

Legutóbb az egyik hipermarket ruházati osztályán láttam egy nagyon, nagyon cuki rénszarvasos pulcsit. Amolyan Marc Darcy félét, a Bridget Jones naplójából. Emlékeztek arra a rémes pulcsira? Annyira gáz, hogy a fél világ nőtársadalma azóta cikkcakkban pisil Colin Firth után és örök életre szerelemmel dobog szíve iránta.

colin

Szóval Férjjel slattyogtunk az üzletben és ott volt ez a pulcsi. A bennem szunnyadó kisgyerek azonnal odaszaladt hozzá és gügyögve affektált arról, hogy ez a pulcsi mennyire nagyon szexin állna Férjen.

Találtam hóemberest is, meg télapósat, de ez utóbbi uncsi piros-zöld kombóban volt kapható, ami tök béna. A hóemberesen gondolkodom, szerintetek mit szólna Férj, ha ilyennel lepném meg karácsonyra? Meglepődne, az fix. Esetleg Lacikának veszek egyet, mert egészen biztos vagyok abban, hogy már nagyon unja a különféle Star Wars ihlette felsőit. Ugye.

Megmutatok nektek egy csajt, Deb Rottumnak hívják és én életemben nem láttam nála lelkesebb giccses pulcsi gyártó magánszemélyt. (Hoppá, azt hiszem semmilyen más giccses pulcsi készítőt nem láttam korábban, de ez most mellékes.)

Az Ebay-en árulja saját kreálmányait, amelyeket nem csak megköt, de fel is díszít. Én pedig itt és most csapok a homlokomra: eddig vajon miért nem hordtam pulóverre felvarrt plüssállatot? A képeket mutatom, zseniálisak és már előre várom a húsvétot, hogy rukkoljon elő a hölgy nyulas-bárányos sorozattal, amelyeken virít a piros tojás.

tracky

 

tacky-sweater1

tacky-sweater2

tacky-sweater3

tacky-sweater4

tacky-sweater5

tacky-sweater6

tacky-sweater7

tacky-sweater8

tacky-sweater9

tacky-sweater10

tacky-sweater11

 

forrás: ebay.com

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!