Bouvet

Esküvői fotók a 80-as évekből, amikre nincs magyarázat

Én ANNYIRA trendinek és divatosnak éreztem magam a nyolcvanas években, hogy az szinte fokozhatatlan. Volt neonsárga zoknim, meg tupírozott hajam és harisnyából készült hajgumival fogtam össze a copfomat a fejem tetején. Aztán volt vastag hózentrógerem, meg tök vastag övem, amit úgy kellett hordani, hogy félrelógjon az alsó szára. Ha valami ünnepségre vagy esküvőre voltam hivatalos, nagy zsabójú vagy gallérú, keményre vasalt, műanyag inget vettem fel és még rakott szoknyám is volt. Itthon pedig Mickey egeres mackóban flangáltunk és tök kényelmes volt. No meg hupikék alapszínű.

A pasik imádott Limahl- vagy Bundesliga frizurája is megvan nektek abból az időből? 

Ezek a múltbéli emlékek már mind olyanok, amiket dugdosok el a lakásban, mert nem akarom, hogy a gyerekeim sokkot kapjanak Anya retro fotóitól. Viszont mit tehet az, akinek esküvője volt azokban az időkben? Ráadásul elkövette azt a hibát, hogy felbérelt egy fényképészt, aki nem átallott a nagy napról fotókat készíteni?

Ő bizony ilyesmi fotókat kénytelen őrizgetni és a mai napig belebotlani a kredenc tetején. Portalanítsuk le ezeket a régi képeket és vinnyogjunk egy picit a nyolcvanas évek retro, esküvői emlékein.

3bg

4bg

5bg

6bg

7bg

8bg

9bg

10bg

11bg

12bg

13bg

1980s-bride-hair-funning-wedding-photos

1981

Bonus 🙂 

 

wedding-kids-fight-dress-train

 

fotók: shootingfilm.net

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    A barna bőrkanapén ülő menyasszony “csúcs”:-D


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!