Bouvet

Július 18-19, varázslatos napok, a szeretet jegyében

Július 18. szombat – 19. vasárnap – A Szeretet Mindenek előtt

Ezzel a címmel kaptam kedves, ezotériával foglalkozó barátnőmtől pár sort a mai napon. Annyira szépeket ír, hogy úgy döntöttem, megosztom veletek. 

Bár azt a részét még véletlenül sem értem, hogy most milyen házban áll az akármelyik csillagzat, meg mennyire erős a Nap, meg a Hold, meg a Vénusz, annyit értettem meg csupán a bolygók állásából, hogy ezen a két napon két nagyon erőteljes dolog lesz megfigyelhető.

Az egyik nem más, mint a szeretet, magyarázva van a Hold, a Vénusz és a Jupiter együttállásával, ami nekem nem mond semmit, mert egyedül a telihold az, ami engem a végletekig ki tud zökkenteni, nevezetesen egész éjjel vonyítok és nem tudok aludni. 

Erre a két napra viszont hatványozottan fontos szeretni. Arról magyaráznak a csodás sorok, hogy 

– a párkapcsolatok, házasságok, amelyek a mai napon indulnak útjára, boldog és sikeres jövővel bírnak majd

– ha zárkózott vagy és magadba forduló, nyisd meg a szíved, mosolyogj sokat és barátkozz, csacsogj, szeress – mert visszakapod

– ha párkapcsolati problémáid vannak, csak szeress, légy türelmes, légy megértő, befogadó és kezdeményezz: beszélgetéseket, együttlétet, közös sétát, spontán randit

– ha titokban szeretsz, jelezd erősebben a vonzalmadat: most esélyed lesz a viszonzásra

– ha pedig valakivel erőteljes konfliktusod van, esetleg nagyon úgy érzed, az adott illetőt, bár az életed része, nem tudsz kedvelni és nem juttok egymással dűlőre, ezen a hétvégén próbáld meg mégis rendezni ezt a viszonyt.

A másik fontos üzenet arról szólt, hogy a nőiség és a nőiesség roppant fontos ezen a két napon. És érdekes módon, a férfiak számára is. 

Itt az idő, kedves hölgyek, megmutatni, a szebbik nem mitől is nőies: alkoss (konyhában, kézimunkában, lakásod rendezgetésében), művelődj (van légkondi a múzeumokban, képtárlatokban, tégy ott egy sétát pároddal, vagy vegyél kézbe egy romantikus regényt, amit már régen olvastál, esetleg nézzetek meg egy romantikus filmet a kedveseddel, összebújva) és mosolyogj. 

Légy csinos, légy felszabadult, nevess sokat. A nőiség ismét valami csillagállás miatt kerül előtérbe, a Nap az Ikreknél, a Hold az Oroszlánnál, a Vénusz pedig a Szűznél tanyázik, de ehhez változatlanul nem értek, csak próbáltam kicsit okoskodni, hogy ezért van az, ami.

Szóval szeretésre és nőiségre fel! Higgy benne!

 

szív

Zentai Anna által írt sorok alapján, szerző: Bouvet

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!