Bouvet

Mikor születtél? Kelta horoszkópod megmutatja, milyen fa vagy és mi jellemez

Szeretjük a horoszkópokat, újabban már a témában saját cikkeket is írok: élvezet látni, hogy az emberismeret hogyan jelentkezik az adott csillagjegyekben. Most viszont egy saját fordítást mutatok nektek, mégpedig az ősi, kelta papok hitvilágából. 

Ők születéseink napja alapján egyfajta fa-horoszkópot alkottak és ezeket látták el az általuk megfigyelt, jellemző tulajdonságokkal. Keresd ki születésed napját te is, nézd meg, a kelta hitvilág szerint mely fa jellemez téged és gondold végig: vajon ez a horoszkóp is eltalálta, milyen vagy?

Kapcsolódó bejegyzés, új ablakban megnyílik: nézd meg, mit mond az egyiptomi horoszkópod: IDE kattints!

Nyírfa (december 24 – január 20)

Te egy friss és üde ember vagy, tele életerővel, fantáziával. Éled és szereted az életed, keresed az új kihívásokat. Nem félsz a változásoktól, hajt a kíváncsiság, a felfedezni vágyás. Imádsz utazni, belemélyedni a hobbijaidba, barátokat találni, akikkel közös az érdeklődési körötök. 

Rád jellemző állat: szirti sas és a fehér szarvas

Rád jellemző szín: fehér

Rád jellemző drágakő: hegyi kristály (tiszta kvarc) 

Vörös berkenyefa (január 21 – február 17)

Ezen jegy szülöttei kifinomult ízléssel bírnak, óriási a szépérzékük, jeleskednek a kreatív dolgokban: ruhatervezőtől, kézművesen át lakberendezőig ki is élik ezt az élet adta ajándékot. Szeretnek barkácsolni, horgolni, rendezgetni a lakást, vagy jeles ünnepekkor saját kézzel készített ajándékot adni. Mindamellett nagyon realisták, az igazságérzetük és a tisztánlátásuk erős. 

Rá jellemző állat: darumadár, sárkány

Rá jellemző szín: szürke

Rá jellemző drágakő: peridot

Kőrisfa (február 18 – március 17)

Te vagy a béke szigete: nyugodt, higgadt, szívével látó ember vagy, akire mindig lehet számítani, akiből árad a szeretet. Rád lehet bízni a titkokat, alkalmazkodó vagy és nagyon jó csapatjátékos, akár munkahelyen, akár a magánéletben, egy kincs vagy.

Rád jellemző állat: csikóhal, sirály

Rád jellemző szín: zöld

Rád jellemző drágakő: korall

Égerfa (március 18 – április 14)

Ezen jegy szülöttei híresek bátorságukról és merészségükről. Fizikailag és erkölcsileg is bátrak, bármikor, bármibe bele mernek kezdeni, amiről úgy érzik, sikerül. És ők mindent meg is tesznek azért, hogy a céljaikat elérjék. Mások felnéznek rájuk és ez is motiválja őket. 

Rá jellemző állat: medve, róka, karvaly

Rá jellemző szín: piros

Rá jellemző drágakő: rubin

Fűzfa (április 15 – május 12)

Fő jellemzőjük az élénk fantáziájuk, szinte szárnyal a képzeletük. Emiatt az alapelveiket az intuíció irányítja, remekelnek a művészetekben, kreativitásuk határtalan. És cseppet sem szomorúak, mint az előjön most a fantáziádban, ha egy fűzfára gondolsz. 

Rá jellemző állat: vipera, nyúl, tengeri kígyó

Rá jellemző szín: sárga

Rá jellemző drágakő: holdkő

kelta

Galagonya (május 13 – június 9)

“Őszi éjjel izzik a galagonya… ” Ezen fa-jegy szülöttei türelmesek, megfontoltak és bizakodóak – de nagyon fontos nekik az, hogy élete eseményei olyan mederben folyjanak, ahogyan azt ő elképzelte. Semmi más eredmény nem születhet az ő bizakodásából. Ragaszkodik az elveihez, az elképzeléseihez, ezáltal főnökként is, barátként is, munkatársként is vagy partnerként is tűzön-vízen át megy előre, elérni céljait. 

Rá jellemző állat: méh, bagoly

Rá jellemző szín: lila

Rá jellemző drágakő: topáz

Tölgyfa (június 10 – július 7)

Ezen jegy szülöttének az ereje a szívében van, érzelmi ereje hegyeket mozgat meg. Orvosok, ápolók, szociális munkások, vagy állatorvosok nagy hányada ezen jegyben látta meg a napvilágot, mert fő erényük mások védelme, óvása. Szeretteiket burokban védelmezik.

Rá jellemző állat: vidra, fehér ló

Rá jellemző szín: fekete

Rá jellemző drágakő: gyémánt

Magyalfa (július 8 – augusztus 4)

A fizikai erő követe vagy, duzzad benned az életerő, a tettvágy, a kalandok. Bármit is csinálsz, szinte világsztár vagy benne: az első, a legyőzhetetlen. Amibe belekezdesz, szinte magától értetődően sikerül is. Ha valami rossz ér, a talpadra esel és tovább mész. 

Rád jellemző állat: macska, unikornis

Rád jellemző szín: ezüst

Rád jellemző drágakő: karneol

Mogyoróbokor (augusztus 5 – szeptember 1)

Vág az eszed, mint a beretva. Az eszed irányít, nem a szíved: racionális vagy, bölcs, erős. Rád lehet bízni a legnehezebb feladatokat, az életed kihívásai sem jelentenek problémát. Nyomás alatt pláne nagyon erős vagy, ha úgy érzed, valami vagy valaki ki akarja húzni alólad a talajt, inkább ne is kerüljön senki az utadba.

Rád jellemző állat: darumadár, lazac

Rád jellemző szín: barna

Rád jellemző drágakő: ametiszt

Szőlőtőke (szeptember 2 – szeptember 29)

Erősséged az előrelátás, téged soha, semmi nem lep meg, mert mindenre fel vagy készülve. Takarékos, gondoskodó ember vagy, egész életedben azért küzdesz, hogy jövőképet adj szeretteidnek, gyermekeidnek is. 

Rád jellemző állat: gyík, kutya, fehér hattyú

Rád jellemző szín: pasztelszínek

Rád jellemző drágakő: smaragd

Borostyán (szeptember 30 – október 27)

Olyan vagy, mint egy gyorsvonat. Az elszántság és az akaraterő a legfontosabb tulajdonságod. Nem szereted viszont, ha valaki vagy valami megállít, vagy megzavar. Pontos, korrekt ember vagy. 

Rád jellemző állat: vaddisznó, pillangó

Rád jellemző szín: kék

Rád jellemző drágakő: opál

Nád ( október 28 – november 24)

Nyílt szívű, nyitott ember vagy, nagyvilági, kifinomult. Gyakran feszegeted a határaidat, merészen lépsz ki a komfortzónádból. Könnyen befogadod a szépet, fogékony vagy az utazásra (benne sok templom- és városlátogatással, múzeumokkal), szeretsz olvasni, vonz a képzőművészet, az építészet.

Rád jellemző állat: kutya, bagoly

Rád jellemző szín: narancssárga

Rád jellemző drágakő: jáspis

Bodzafa (november 25 – december 23)

A bölcsességed, az érettséged a legnagyobb fegyvered. Folyamatos tanulás az életed és jól el is raktározol mindent, ami fontos. Ha olyan élethelyzetbe kerülsz, élettapasztalatod megoldja az akadályokat, de ha a környezeted vár megfontolandó tanácsra, egész biztosan hozzád fordulnak segítségért. 

Rád jellemző állat: borz, fekete ló, holló

Rád jellemző szín: arany

Rád jellemző drágakő: fekete borostyán

Kapcsolódó bejegyzés: egy igazán különleges, misztikus horoszkóp lerántja a leplet: IDE kattints!

 

kelta-fa

FORRÁS

Fordította: Bouvet

fotók: wikipedia

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!