Bouvet

Bochkor Gábor szerint a kövér nők méltatlanok arra, hogy szeressék őket

“Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék.” – ezek Bochkor Gábor szavai, amik a Music FM reggeli műsorában hangoztak el. 

Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, igen. Ha a mondandója ezzel be is zárul, még azt mondom, megértem az álláspontját. Elhanyagolni magát számomra azt jelenti, hogy a házasságkötést követően a nő koszos körmökkel, zsíros hajjal, nyuszis papucsban és negyven kilót hízva hívja a pizzafutárt, hogy megjöjjön az xxl pizza, amit az ágy közepén majd jól megeszik. Elhanyagolni magát azt is jelentheti, hogy az alkohol rabjává válik. Elhanyagolni magát azt is jelenti, hogy immár nem lehet vele megjelenni sehol sem, mert szinte rá van rohadva a tréningnadrág és közben olyan hangulatingadozásai vannak, mint egy fúriának. 

Vannak ilyen nők a környezetemben, sőt és most kapaszkodjatok meg, talán még én is átestem hasonlón. Az első babánk elvesztése után én is hosszú hetekig ki sem dugtam az orromat az ágyból, play stationnal játszottam és mint egy zombi, gyászoltam. 

Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, igen. Van egy kulcsszó: a párkapcsolat. A tény, hogy van egy párod. A párod, aki neked is a legjobbat akarja, így ha ilyesmit lát, érez, tapasztal, egy dolgot tehet, hogy ez a folyamat visszaforduljon vagy elmúljon. Megrendíthetetlenül kell szeressen, jóban-rosszban, tudod… Mert ha szeret, akkor ez a folyamat oltári klasszul visszafordul. 

Én szeretve voltam. Fél évvel a gyász, a vetélés, a bezárkózás, a suhanás a depresszió felé kínok után úgy álltam a saját esküvőmön Férjjel, mint egy királynő. 

És képzeld el, kedves Bochkor Gábor, ez a királynő azóta is kövér. A vetélése után egy évvel terhes lett, veszélyeztetett terhes, hormonokat kapott, alig evett, de akkora lett, mint egy bálna. És szült egy négykilós kislányt. Rá három évvel pedig egy négykilós kisfiút. És a királylány azóta sem modellalkat. Sőt. De nem hiszed el, szépen fel tud öltözni, mosolyog mindig, mint a vadalma, anyukája két gyereknek, sikeres a munkáiban és az a férfi, aki őt királynőként elvette, a mai napig úgy tekint rá. 

És nem csak szavakkal, de tettekkel. Na, ez a nem semmi. Jóban-rosszban, tudod, de hol itt a rossz? Hogy nem zörög a csontom? 

Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban… nos, ha csak ezt az egy mondatot mondtad volna, most nem vagyunk rosszban. De te folytattad. 

Ami a legbőszítőbb, hogy konkrét személlyel kapcsolatban volt ez a véleményed. 

UPDATE: Várkonyi Andrea magyarázza a bizonyítványt, IDE kattints!

bg2

Neked konkrétan ezzel a hölggyel volt bajod. Ezzel folytattad a mondandódat:

“Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről – mutatta be Bochkor a nagyközönségnek Pierce Brosnan feleségét. – Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szeretem őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne. És tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.”

Értem… “Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez…” – a fenti hölgy, Keely ennyit hízott, igen. Szült két gyereket, igen. Huszonkettő éve alkotnak egy párt Brosnannel. 

Huszonkettő éve. Ebből 19 éve ez a nő már ekkora, mert akkor született első közös fiuk, Dylan. 

Kedves Gábor, te tényleg egy elhanyagolt hirdetőoszlopot látsz? És nem egy nőt, egy anyát, aki annyira gyönyörű, élettel teli, hogy immár huszonkét éve rajong érte egy olyan pasi, aki után pár millió nő pisil cikkcakkban az egész világon? Leszarja a párkapcsolatot az a nő, aki fényévekkel tovább van már együtt szerelemben, mint te valaha voltál bármelyik nőddel? 

Méltatlan a partneréhez, mert feleség lett, anya lett és erős, családi bástyaként áll a világhírű férje mögött? Mondd, Gábor, nem képzavar ez? 

Ugyan hívd már fel Piercet és mondd el neki, hogy haladéktalanul hagyja ott a feleségét és kezdjen kavarni valami huszonkét éves, zörgő csontú modellel, mert ez a nő méltatlan rá.

Azért mert te ezt mondod? 

bg1

fotó: Végh István

Visszatérve Keely Brosnanre. Egészséges, vidám csajnak tűnik, aki kövér és a férje imádja. Pont. Nem kell túlragozni és baromságokat nyilatkozgatni.

bg3

 

 

Kapcsolódó írás: Schobert Norbinak írt véleményem IDE kattintva olvasható

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Péter Kiss says:

  Most nem értek veled egyet. Szerintem ez a nő elhagyja magát, és igenis, ez a külső nem méltó egy Brosnanhoz… Ez a nő valami egészen kiábrándítóan kövér. nem csak egyszerűen kövér, hanem valami egészen gusztustalanul kövér. És egy macsó a férje, akiért nők milliói bolondulnak… És egy ilyen férfi mellett azért ki kéne már nézni valahogy.Egyébként ugyanez a véleményem a híres énekesnőkről, színészekről úgy általában. Nekem Adél is kiábrándító. Aki világhíres lesz, az akár adhatna is magára…, és szerintem pénze és ideje is van rá… És nem kéne éhezni, csak visszavenni egy kicsit és sportolni, és előbb-utóbb meglenne a véleménye. És nem kéne azzal visszaélni, hogy “így is szeretnek”… Hát persze, csak rossz ránézni. Én is szeretem Adél zenéjét, csak nem szeretek ránézni… Ahogy ezzel a nővel kapcsolatban sem vonom kétségbe, hogy egy nagyszerű ember…, na de, hogy nem elég igényes önmagára, az egészen biztos. És ezen az sem változtat, hogy Bochkor Gábor olyan, amilyen… Attól még lehet igaza. És ebben a kérdésben én speciel egyetértek vele. Brosnan felesége már nagyon régen túl van azon a ponton, amikor már ízléstelen és taszító a kövérsége. És előbb-utóbb beteg lesz…, és nagy élvezet lesz majd Brosnannak megápolni… Ez a kövérség már vonzza a bajt… – tudjuk jól. Ez a kövérség, és úgy általában a kövérség legtöbbször igénytelenség, lustaság kérdése… Aki beteg, az nem tehet róla…, azzal legfeljebb együtt érezni kell…

 2. Szkítavirág says:

  Valamiért mégis igaza lehet Bochkornak!
  Persze tisztelet a kivételnek (ha van!)!
  Honnan veszik a bátorságot a dagadt nők, hogy folyton beszóljanak egy normál testalkatúnak (nem zörgő csontúnak, amivel egyébként szinte mindig vigasztalódnak, visszavágnak), hogy “jaj, milyen sovány vagy, miért nem hízol már egy kicsit… úgy adnék neked”. Hát, hozzájuk képest, lehet…. 😀
  Irigységből persze!
  Nekem (és szerintem a hozzám hasonlóaknak) soha, de soha eszembe nem jutna, hogy odaszóljak egy kövér ismerősnek, hogy jaj, de dagadt vagy, foggyál már le, hogy nézel ki! Vagy két dagadt ismerős beszélget és mikor odamegyek rögtön azzal fogadnak, hogy arról beszéltünk milyen vékony vagy, jajjaj, hogy nézel ki… Kábé lehet, megeszi őket a sárga irigység, mert akkorák, mint egy mammut. Szóval ezt a pimaszságot, szemtelenséget, durvaságot mindig csak a dagadtak engedik meg maguknak, a csinosak sohasem! Az a csúnya anorexiás fotó tényleg nem szép, sőt! De! Tegyenek már fel mellé bikinis dagadt szétfolyt női testeket is. Azzal is egyetértek, hogy vannak kimondottan szép arcú és csinos molett nők!
  Lehet, hogy betegség miatt van, aki mindent megtesz, mégsem tud lefogyni, de hogy akar, az biztos! És mindegyik kövér nő akar fogyni!, de tenni érte már nem biztos, hogy van tudásuk, kitartásuk, akaraterejük, így hát azt az utat választják, hogy irigységből akkor támadnak, bántanak! Mégegyszer hangsúlyozom, ezt mindig csak a dagadtak teszik.
  Úgyhogy előttem szóló hölgyek, urak, ezen gondolkozzanak el!
  Bár biztos vagyok benne, hogy nem fognak, majd jönnek a koszos hozzászólások, amik szintén az ő belső világuk kivetítései.

 3. Ennyire nem haragudhatsz Bocskor Gáborra ,hogy mindennek lehordod,mert más az Ízlése a véleménye bizonyos dolgokról.Mindenkinek más a szép.Nem vagyunk egyformák.Erre nem kéne ilyen durván reagálni,szebbek sem leszünk tőle.Az irigység sem hozhat ilyen ellenszenvet a másik iránt.Ha rosszakat írsz Bocskor Gáborról attól Te nem leszel más.Ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy és ápolt vagy nem hat rád ,hogy más mit gondol a soványságról és a kövérségről.Szépnek tartod magad.És van olyan aki valóban szépnek tart.Hidd el!

 4. Balázs András says:

  Hűha! Akkor ezt most nem értem! A múltkor egy cikkben azt olvastam,hogy sok pasit azért hagy el a párja, mert pocakot ereszt és nem látja benne a férfit, akit anno megismert. Nekem nincs pocakom és a párom sem egy bálna. Csak egy kis odafigyelés kell nem több. Persze megint más, ha valaki önhibáján kívül hízik el! Pl.betegség miatt. De többnyire nem ez a jellemző! Hanem ahogy Bocsi is mondja, az igénytelenség. És gondolom a felháborodott emberek nagy része is ezek közé tartozik. Bocsánatot kérek mindenkitől aki mégsem!

 5. Beáta Vámos says:

  Kedves Gábor. Te sem láthadod akkor egésznap az asszonyt,mert a teremben van és kondizik,csak, hogy a te elvárásodnak megfelelhessen. 😀

 6. Fónagy Margit says:

  Senki nem mondta még ennek a szerencsétlennek, hogy valamiért meghízni nem egy kategória az elhanyagoltsággal.

 7. Connect Thor says:

  Ócska hangulatkeltés ez is, mint az Ákos-interjúból kiragadott részek. Érdekes, a kövérek érvelése mindig kimerül annyiban, hogy a sovány nőket kezdik el ekézni, miközben fel sem fogják, hogy ugyanazt az előítéletet használják, amit velük szemben használnak.
  Arra persze jó egy ilyen cikk, hogy a kövérek önérzetét megnyugtassa, ők mindent jól csinálnak, nem kell egészségesebben élniük, MINDENKI MÁS téved. A párjuk fogadja csak el őket kövéren, szavuk se lehet. Érvelni úgyis könnyebb, mint rendesen enni és mozogni. Ja, dehogyis, hiszen minden kövér hormonzavaros, köze sincs a súlyuknak a napi 23 óra üléshez/fekvéshez. A kövérek párja szépen fogadja el ezt, ha igazán szereti. De a kövér szereti a párját, ha nem képes annyira sem, hogy formában tartsa magát? Kettős mérce…

 8. Gábor Schmidt says:

  Ki hallotta ezt a Music Fm adást, vagy utána a felvételét?
  Azért kérdem, mert ha teljesen más hangzott el benne, akkor nem kéne holmi hamis cikk miatt felháborodni, előbb meg kéne hallgatni!
  Szóval nagyon örülnék, aki belinkelné nekem ezt a bizonyos Music Fm adásfelvételt, hogy lássam, mi is folyt ott valójában.
  Előre is köszönöm!
  Üdv. Schmidti G Tr

 9. Kincső és Levente Tóth says:

  Szerintem kár kiakadni rajta.
  Mindig is egy tajpesti ripacs volt.

  Csak azt nem értem, hogy mászik vissza mindig a mikrofon mögé…

 10. Rebekka Juhos says:

  Na itt félreértés van: Pierce Brosnan felesége beteg, valami hormonális problémája van.
  Nekem is van, magamra is szedtem kb. 20 kg-t az elmúlt 5 évben. De rémesen érzem magam, és miután magamtól nem sikerült leállítani ezt a folyamatot, elmentem orvoshoz, kezeltetem magam, diétázok és sportolok és már 5 kg-t fogytam.
  A kövér ember is ember, de nem szép és ami még lényegesebb: nem egészséges!!! A szív, az érrendszer, a cukorháztartás – ebből fakadóan ezer dolog, a csontváz, stb. mind nagyon erősen leterhelt a kövérségtől. Aki képtelen ezt felfogni és nem akar tenni azért, hogy egészségesebb legyen, az saját magának árt. Nem beszélve a csökkent önértékelésről – mert habár minden nap boldog vagyok és büszke magamra, el nem tudom mondani, hogy mennyivel büszkébb voltam és boldogabb amikor igazán csinosnak érezhettem magam, mert az is voltam! Szerintem a legfontosabb az egészség, és hiába hazudjuk magunknak azt hogy jól vagyunk, mikor lehetnénk sokkal jobban is!

 11. Laczkó Lindus says:

  Teljes mértékben egyetértek!
  Nem olvasom végig a többi hozzászólást,
  csak a cikkre válaszolok!
  Én is 103kg- al zártam a szülést a párom imádott úgy is! Aki szereti a másikat, nem ez számít, kövéren is lehet gyönyörű a nő! Mert nekünk jól áll!
  Lefogytam, mert dolgozok, volt két vetélésem azóta, kiderült inzulin rezisztenciám van, szigorúan betartom a diétát, fontos az egészségem, de jól tudtam hordani a kövérségem és szerettek!
  A Bochkor egy kiégett alak, nem tud szeretni senkit magán kívül, pedig bocs de nekem akkor sem kellene, ha utánam vágnák. Pedig nem kövér. Meg sem érdemli a párját! Kit tud ő boldoggá tenni!!!!! SENKIT!

 12. Laczkó Lindus says:

  Teljes mértékben egyetértek!
  Nem olvasom

 13. Szerintem itt sokan nem is hallották a műsort,mert akkor nem vagdalkoznának így. A lényeg az volt, ha két ember közül az egyik az évek múlásával elhanyagolja magát,felszed akár 20 kilót is(nem betegség,stb) akkor a másik fél már esetleg nem kívánja,hiszen nem az az alkata, mint a párkapcsolat kezdetén.És itt nem a szeretetről volt szó hanem az együttlétről.Egy betelefonáló is megerősítette ezt a saját példáját elmesélve.Ezzel Gábor egyetértett.Ennyi.Nem kell túllihegni.

 14. Norbert Szabó says:

  Szóval az utolsó képen összehasonlítottál egy igen gyanúsan anorexiás (beteg) embert egy szimplán túlsúlyossal. Gratulálok!
  Tízből nyolc dagadt azért dagadt, mert rohadt lusta vagy csak tízszer annyit zabál, mint amennyit mozog mellé. Bár lehet, hogy Bochkor kicsit erősen fogalmazott azért az igenis rohadt unalmas és idegesítő mikor azt hallja/olvassa az ember, hogy így fogadd el magad és így is gyönyörű vagy….hát NEM. Egy kövér ember rohadtul nem vonzó/nem szép. Lehet értékes, rendes, kedves stb. ember, ezt senki nem vitatja, de külsőleg akkor is RONDA marad. Amit pedig mindenki elfelejt: kövérnek lenni baromi egészségtelen tehát ez a fogadd el magad szöveg ami a csapból is folyik elég nagy baromság 🙁

 15. Aranka Bagdi says:

  És a kövér férfiak!?Habár én jobban szeretem a “mackós”alkatot-biztonság érzetet ad-mint az ideges soványat!Bocsi,kivétel mindig van!

 16. Leonora Kürtös Neumeister says:

  Nos, Az àpoltsàg nem a testsulytol függ
  Ès ha valki tulsulyosan jol èrzi magàt,az mundenkinek a szuverèn joga. .
  Èn is kaptam hormonkezelèst, hogy terhes legyek ès egy vetèlèsem is volt. …
  De ennek ellenère nem v.ok tulsulyos…
  2 gyerek, hàztartàs ellenère sem. ..
  Söt, nincs rajtam egy Gramm felesleg sem. ..Diszciplin. ..igy hivjàk a dolgot..
  Ès àpolt v.ok. ..nem a fèrjemnek, csakis magamnak! !!
  De ne èrtsen senki fèlre. ..
  Semmi bajom a tulsulyosokkal…
  a lènyeg, hogy elègedettek legyünk magunkkal. .

 17. Csilla Mező says:

  Azert vigyazat az ilyenfajta osszehasonlitassal: az anorexia betegseg. A kis merteku tulsuly nem betegseg. Az anorexias nem valasztja, hogy sovany akar lenni, hanem beteg. Nem tud csak szimplan elhatarozasbol egeszseges testsulyt elerni amig ki nem gyogyul. Ha lehet, ne hozzatok anorexias betegeket peldanak versus enyhen elhizott anyukakkal. Nem relevans es veszelyes parhuzam.

 18. Zoltán Pintér says:

  Hát ő az….ő az aki miatt arra a csatornára kapcsoltok, aki együgyű bégetését hallgatjátok…mert olyan jópofa, mert irányadó, mérvadó és olyan “trendi”… Igen az ő üres locsogásáról beszéltek aztán ismerőseitekkel a munkahelyeken… kínjában kitalált szófordulatait ismételgetitek, megpróbáltok hasonlítani rá….jelzem néha igen,igen…ti is olyan Bochkorosak vagytok….és mi is történt most ? Megint – róla beszéltek- bebiztosítjátok a jövő havi megélhetését is…… legközelebb ugyan majd téged fog lealázni a sárga földig…de te csak örülj neki, mert ma még nem te vagy soron….keresd a rádión, beszélj róla……tényleg ez az egyetlen intellektuális élményed a héten ?

 19. Zsuzsa Nagy says:

  Ajánlom mindenkinek hogy hallgass meg a műsort, nagyon nagy a félreértés.

 20. Margit Ille says:

  Kedves Gábor!
  A kövér ember nem olyan ráncos mint Ön soványan. Magára férne egy kis szépitészeti műtét, illetve bőrkorrekció.Üdvözlöm: egy telt ránctalan nő.

 21. Csorba Jánosné Erzsébet says: (előzmény @Csorba Jánosné Erzsébet)

  ennek a hírnek szemétben a helye figyelmet sem érdemel az én hírfolymomban nem fog tovább futni hmm

 22. Pálma Rippel says:

  inkább kövéren-teltkarcsúan,mint sovány múmiaként ráncosan

 23. Adrienn Csernák says: (előzmény @Arpad Zakar)

  Ha én is tiszteletben tartom a sovány nőket, és nem mondom rájuk az elcsépelt “Csak a kutyák játszanak csontokkal” mondást -amitől még kövéren is borsódzik a hátamon a szőr-, akkor szintén elvárom, hogy hagyjanak békén a p.csába és ne szólongassanak be ilyen aljas módon. Ezért van felháborodva a túlsúlyosok -illetve a bocskor szerint szeretetre méltó vékonyak- többsége. Meg mert szimplán egy Taigetosz-pozitív ember.

 24. János Fábián says: (előzmény @János Fábián)

  Andrea megvédte bunkó férjét, azt írja, ápoltnak és gondozott Nőkröl van szó, de bg azt írja, hogy KÖVÉR NŐK nem ugyanaz. Én meg azt nem értem, hogy Andrea miért ilyen emberbe szeretett bele! Minden zsák megtalálja a foltját???? A Párom olyan, amilyen! Ilyet kívánok mindenkinek!!!

 25. János Fábián says: (előzmény @János Fábián)

  Még annyit Sajnállak bg, te mindig 2 osztályon utaztál!! Próbáltál 1 osztályon utazni?????????

 26. János Fábián says:

  Szerintem ez bg véleménye! Kedves Média, miért engedi, hogy ilyen véleményt alkosson több emberen. Ez egy bunkó véleménye! Kár hogy ezt nem bg érezte meg!Megsérteni embertársait nagy bunkóság! Visszaüt még neki! Azt viszont megkérdőjelezem, hogy belenézett már TÜKÖRBE? És ki nézett onnan vissza!!!!!!!!!

 27. azt mond amit akar….demokrácia van…nem gyenge mondjuk az biztos , de szntem vicces :DD

 28. Mariann Zsoldosné Molnár says:

  Nem véletlenül gyűlöltem kezdettől fogva ezt a férget… Bochkor viszont méltó arra, hogy szemen köpjék! De más is van a rovásán – hallottam már tőle olyan kijelentést, miszerint az anyakönyvvezetők “büdös pulóverű emberek” (ezt enyhén szólva nem is értem), és olyat is, hogy a biciklistákat el kellene gázosítani. Magam nem tudok biciklizni, és a járdán bringázókra kifejezetten haragszom – na, de ilyet mondani több mint unintelligens…

 29. István Kovács says:

  Aki ilyen sokáig volt a médiában,és elhanyagolta magát,például:nem tanult semmit,sőt butább lett, az nem alkalmas,hogy továbbra is (le)szerepeljen.
  Még ha Bochkor úrnak hívják az illetőt.

 30. Kit nem kúrogatott,ez a nemibeteg vén majom.Bokros hátán felkapaszkodott senki.De szar lehet a kicsit sem tökéletes asszonkádnak melletted.Büdös a szád,mint a pöcegödör……menj nyugdíjba te szerencsétlen hülye.

 31. Márk Rózsahegyi says:

  Akik önértékelési zavarban szervednek, javaslom töltsék ki ingyenese és anonim HunOpti tesztünket. http://goo.gl/KS7J21

 32. Gyuláné Tóth says:

  Nagyon arrogáns ember, de a sorsa majd utoléri.

 33. Szilvia Magasházy says: (előzmény @Ilona Csatai)

  Akkor tartsa meg a véleményét magának és ne alázza meg az ilyen típusú nőket!!! Pont azért mert minfenkinek más az izlése..
  És igen vannak olyan nők akiknek nem egyszerű lefogyni de ez nem jelenti azt, hogy elhanyagolja magát mindegyik.

 34. Norbert Juhász says:

  Bochkor „elvtárs” Bochkor „elvtárs”…… Hát ezért engedett ki téged a Párt az egykori NDK-ba a Humbaldt egyetemre? Ott, Karl Marx szülőhazájában, a szocialista Németország prominens egyetemén, biztosan nem ezt tanították neked… De lényegtelen, hisz nem tanultál te ott semmit. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ehhez hasonló kijelentéseket teszel, mintha csak mindenek felett álló individuma volnál ennek a társadalomnak. Ennek a társadalomnak melyben egyaránt vannak telt, s karcsú alakú hölgyek. De egy valami közös ezekben a hölgyekben. Az ő vérük és verejtékük, ledolgozott életük munkája teremtett fedezetet-lehetőséget arra, hogy te egyetemre járhass, és ma ott ülhess ahol, és azt tehesd amit.
  Vedd hát le előttük a sapkád tisztelettel, és fogd be a szád. Hidd el, van nekik elég bajuk. Sok hozzád hasonló öntelt, hitvány alak kaparintotta meg 26 évvel ezelőtt ennek az országnak a vezetését, s tette tönkre életüket. Tudod, a cimboráid ott az egykori MSZMP-n és KISZ-en belüli liberális ellenzékben, akik szétverték ezeket a szervezeteket, és akiket ma Fidesz vezetőkként ismerünk. Akikkel a stadionok megnyitóin pózolsz együtt a sok-sok finom étel és ital között, míg ezeknek a szerencsétlen embereknek, akik a rádióban hallanak téged nap mint nap, a gyermekeik közül sokan nélkülöznek, éhesen érkeznek az iskolákba reggelente, vagy fekszenek le este.
  Az ő gyermekeik nem hogy külföldön, de itthon sem tudnak már lassan egyetemre menni, hogy olyan „okos” kis buksijuk legyen mint neked.

 35. Bernadett Thuróczy says:

  Bocskor Gabor vilag eleteben azzal probalta szorakoztatni a hallgatosagat, hogy kulonbozo emberekrol, embercsoportokrol degradaloan, cinikusan, szarkasztikusan szant szandekkal bantoan nyilatkozott, nyilatkozik es o meg egykori hires musorvezetotarsa ezen jokat mulattak az eterben. A tulsulyos holgyek nem az elso es gondolom nem is az utolso embercsoport akiken BG koszoruli a nyelvet.Inteligens embereket ez nem szorakoztat, olcso, hatasvadasz modszer valakinek a kontojara viccesnek lenni vagy velemenyt nyilvanitani, aki nincs is ott. Foleg egy olyan ferfi reszerol, aki maga is csak egy fokkal “szebb”??? Az ordognel.Sok evig eros dohanyoskent (nem tudom, hogy meg minding dohanyzik e?) Olyan szaga volt, hogy nem lehetett megmaradni mellette, volt szerencsem sok evvel ezelott egy rendezvenyen veletlenul melle keveredni. Budosnek lenni, nem igenytelenseg? Nem tudom, hogy mit szolna ha valaki azt mondana a gyonyoruszep parjanak Andreanak (akiknek az elozo ferje egyebkent egy nagyon jokepu fiatalember),hogy lehetne egy kicsit igenyesebb milyen ferfit valaszt parjaul…. talalhatna maganak magas, kisportolt ferfit e helyett a ragyas (a hirdetooszlop megfeleloje)helyett. Gabor,mindenki tudja, hogy a holgyeknel a vonzerod minding is az ismertsegedben rejlett es ebben ki is merult,es biztos, hogy nem a szepsegedben vagy az inteligenciadban (IQ +EQ) . De a te parod nyilvanvaloan igy szeret, ahogy vagy, es mi ezt mely ertetlenseggel bar, de tiszteletben tartjuk. Mi lenne ha te is megtanulnad tisztelni masok valasztasat, donteset es erzeseit, foleg az olyanoket, akik egy kicsit tobbet tettek le az asztalra mint te….es radasul meg szebbek is nalad (Pierce Brosnan).

 36. Földi Tamás says:

  Mikor a liptait kurogatta, ez nem zavarta?

 37. Földi Tamás says:

  Azért mikor a Liptait kurogatta, nem így gondolta, miután az szart rá.
  Az ilyen kivénhedt majom meg nem méltó arra, hogy a nyilvánosság elé álljon. Nyugdijas majom! Kegyelemből megtűrt vén majom!

 38. Irén Bató Szilágyiné:
  Azért azt hozzátenném, a genetikai elhízás nagyon ritka betegség, és kezelhető. Ilyen esetben megszűnik.
  Más endokrin betegség miatti elhízás sem indok a túlsúlyra, hiszen akkor elhanyagolt alapbetegségről van szó! Az endokrin problémák manapság már elég jól kezelhetőek.

  Más nézőpontból a genetika hajlamosít pl a túlsúlyra. Igen vannak emberek, akiknek több a barna zsírszövetük, ami elégeti az üzemanyagot és nem rakódik le (vannak újfajta kísérletek arra nézve, hogy konvertáljuk át a zsírszövetet ilyenre, így az elhízás megszűnhet).

  Bochkor bunkó véleménye mellett újfent hangsúlyozom, nem egészséges a túlsúly, ahogy az anorexia sem. Azért nyilvánvaló, hogy mélyebb és komplexebb dolog ez az egész, de beletörődni sohasem szabad, hogy “így is szép vagy!”. Persze, hogy szép, ugyanakkor csak kiderül, hogy becsúszik mindig az a nass, a süti, mozgás pedig alig van. Ne feledjük, hogy az állatvilágban és a mi őskorunkban sem volt soha ennyi élelem, hogy valaki ilyen mértékben túlsúlyos legyen. Természetesen egy anyai test mindig átalakult. Az ősember inkább éhezett, majd jó nagyokat evett ha volt mit. Ezért alakult ki bennünk a mérhetetlen vágy a zsírok és a szénhidrátok, cukrok iránt.
  Itt jön be a képbe az, hogy a túlsúly az emberiség történelmének csak egy kicsiny részében jelentkezett először. Amióta élelmiszerbőség van… ezt ne feledjük soha, hogy genetikailag és evolúciósan sem az élelmiszerbőséghez “készült” a keringésünk, a hormonrendszerünk és az energiaháztartásunk.

  Igen is nagyon szép lehet egy molett hölgy is, de attól még nagyon fontos lenne, hogy rendszeresen naponta 1-2 órát mozogjon, és változtassa meg az étrendjét. 10-15 évvel kevesebbet is lehet élni a túlsúly miatt, és nem, nem éri meg sajnos.

 39. Andrea Horváth says:

  Azt, hogy bocskor gábor (szándékos a kisbetű)egy tetű, köcsög, bunkó paraszt azt már rég tudom. Már a Bumerángban is kijelentette, hogy aki kövér ne menjen a strandra. Én azóta nem hallgattam a műsorát. Ekkora képmutató hólyagot nem is tudom, hogy tudott elviselni a Boros. Tükörbe meg biztos nem szokott nézni. Ragyás és bibircsókos képét miért nem plasztikáztatja meg???

 40. Sótiné Erika says:

  BG ! Néztél már tükörbe!Legyen önkritikád! Már te sem vagy ifjú ADONIS! Már mulnak az évek!!!!!!!! Lassan meg kérdezik a nagypapa jött a gyerekért!

 41. Sótiné Erika says:

  Kedves BG! Néztél már tükörbe! Nem vagy egy ADONIS. A kor feletted is eljárt már.Nem is tudom, hogy Andi mit szeretett meg benned.Még jóképűnek sem vagy mondható te majom!!!!!!!!!!!!!!!!

 42. Kornyik Attila says: (előzmény @Ilona Csatai)

  Ez az abberált barom aki meztelenül lógó vagy álló farokkal mászkál a lánya előtt talán fogja be a bibsi pofáját!

 43. Ilona Csatai says: (előzmény @Zoli Gatyás)

  Nem értem az embereket.Miért írnak bántó sértő szavakat Bocskor Gáborról.Nem mondott semmi olyat amivel meg lehet bántani valakit. Bocskor Gábor igényes Önmagával és családjával is.Minden ember különböző,két egyforma ember nincs.Azt gondolom akinek nem inge ne vegye magára.Mindenkinek más az ízlése.Csak az a fontos,hogy Önmagát elfogadja olyannak amilyen.Akkor mindegy ki mit mond.

 44. Irén Bató Szilágyiné says: (előzmény @Ilona Csatai)

  Itt az én véleményem is, és nem érdekel, kinek fog tetszeni, és kinek nem. Először is azzal kezdeném, hogy az emberi test, szervezet, és annak működés , nem csupán az adott egyén saját akaratán múlik. Azt hiszem, ha egy kicsit is szélesebb látókörű emberrel beszélgetne erről a témáról, és a hozzáértésről már nem is ejtek szót, akkor a ” Bocskor” is tudná, hogy az elhízás, a a soványság, az ingadozó testsúly, és alkat, gyakran genetika, betegség, és sok más egyéb objektív tényezőn is múlik. Persze nyilván ott van a hanyagság is, de ha ezek alapján mérnénk, azt, hogy ki érdemes a szeretetre, és ki nem az, akkor igen nagy bajban lennének a férfiak, és a nők is egyaránt. Adva van, egy alap állapot! A férfi elvárja, hogy a nő, akit választ, úgy nézzen ki, mint egy photosoppolt címlaplány, mert ugye azt mindenki tudja, hogy senki nem olyan, mint a fotókon. Elvárja, hogy tökéletes legyen, miközben ők maguk, tesznek arra, hogy hogyan néznek ki. Ha pocakot eresztenek, ha tokásak lesznek, ha finganak, és böfögnek, ha nyitott WC ajtónál kakkantanak, és vizelnek, az NEM BAJ, az olyan férfias…. Nézzük esetünkben ezt a pökhendi majmot Bocsit, aki azt hiszi magáról, hogy az ő seggéből kel fel a nap, és oda is nyugszik le. Nagy hiba, mert rá is lehetne vizes lepedőt húzni, volt már pár etikátlan húzása, ezt mindenki tudja… Arról meg ne is beszéljünk, hogy ötven akárhány évesen is úgy akar kinézni, mint egy 25 éves. Hiú majom, egy beképzelt ember, akinek semmilyen erkölcsi normája nincs, mert ha volna, nyilvánosan nem mondana ilyen sértő dolgokat. Azt mondom, szégyellje el magát, és kívánom neki, hogy csak egyszer jöjjön olyan dolog az életében, ami majd talán gyökeresen, és hátrányosan érinti. És végül annyit, ő csak szeretne olyan híres, és gazdag lenni, mint Pierce Brosnan , és a felesége……

 45. Ilona Csatai says:

  Nem értem az embereket miért írnak Bocskor Gáborról ennyi sértő ,bántó sorokat.Mindenkinek más az ízlése,véleménye.Bocskor Gábor tesz is azért,hogy így nézzen ki. Fontosnak tartja,hogy a családja is hasonlóan tegyen meg mindent,egy párkapcsolatban egymásért vagyunk. Nem mondott semmi bántót és akinek nem inge ne vegye magára.Nem kell olyat gondolni ami nincs írva.Két egyforma ember nem létezik.

 46. Polybook Làszlò says: (előzmény @Barcza-Molnar Ildiko)

  Ahogy Ákos úgy Bocsi is bölcsebb maradt volna ha befogja a bagòlesőt,pedig régebben mindkettő kedvencem volt,ha akkor ismerem ezt az oldalukat akkor felköpök és aláállok

 47. Ilona Csatai says:

  Azt gondolom nem érdemli ezt Bocskor Gábor,hogy ezeket írják róla.Miért Szidnak olyan embert aki igényes magára és családjára s tesz is érte. Nem mondott semmi olyat ami bántó vagy sértő lenne.Akinek nem inge ne vegye magára.

 48. Vikár Levente says:

  Sokan ki vannak akadva Gábor szavain. Én sem értek vele egyet, de elfogadom a véleményét. Megfogalmazódik bennem, hogy aki így látja a világot, akinek ennyire fontosak a külsőségek, annak mennyire lehet bensőséges viszonya a párjával? Én is úgy gondolom, hogy aki nem tesz bele a kapcsolatba energiát, az ne várja el, hogy az működjön. Ugyanakkor nem gondolom, hogy abból, hogy valaki hogyan néz ki, következtetni lehetne, hogy mennyit tesz bele a kapcsolatba. Valószínűleg Gábor párja ismeri őt, és tisztában van vele, hogy mi az ami Gábort boldoggá teszi, ezt elfogadta és tesz is érte.

 49. Arpad Zakar says:

  Miért nem látok sovány noket panaszkodni? Nem is értem 😀

 50. Sándor Apjok says:

  Bocsi nagyon kedveltelek, sokáig csak titeket halgatalak a rádióba, de lehet hogy agyadra ment a sok kihagyás,akora paraszt lettél szó szerint parasz. Gondolj bele tudom Mártanéni már nem szeretne partnert, de ezel őt is minősited, bocsás meg akkora paraszt vagy mint Ákos, remélem te nem kurvultál el, a FIDESZNEK, ha igen dögölj meg !!!!

 51. Szlovák Gabi says:

  Mit akar már ez… az ilyen nem férfi ez egy meghatározhatatlan izé…. soha de soha nem mondhat ilyet senki egy teltebb nőről még akkor sem ha neki a karcsúbb, vékonyabb nők jönnek be! De az én véleményem hogy ennek a szutyoknak inkább David Beckham-re dobban a szíve….. piros tangában….. David Hasselhaffal kézenfogva a Baywatch-ban….

 52. Jánosné Kiss says:

  Én úgy tudom Bochkornak nincs felesége csak élettársa. valószínű fél elkötelezni magát.A beszólása sima feltűnés, kicsit szeretne a központba lenni. Ha Ákosnak sikerült akkor ez most neki is bejött!!!

 53. Imre Miklós says:

  Kedves Bocskor Gábor !
  Egy ilyen médiaszemélyiségnek ,mint te azért vigyázni kéne ,hogy mit mondasz .Nem vagy sem szimpatikus nekem sem az ellenkezője.Nekem van egy olyan kedvesem akivel nem ér fel a te barátnőd aki csak a pénzedért szeret .Tudod a túlsúlyos nőkben legalább van valami élet és nem tetteik az orgazmust ,mondjuk úgy ,mint a barátnőd !!! Lehet ,hogy nagyon dekoratív de jellemben és emberségben közel sem jöhet még a fenekéhez sem az én túlsúlyos barátnőmhöz..
  Qrva nagy pofád van és örülnék ha valaki jól beverné ! Szívesen megtenném én is a túlsúlyos nők nevében…

 54. Miklós Révész says:

  A Cipőt mindég jobban szerettem mint a Bochkort…

  Utóbbi már kicsit félre van taposva…

 55. Magdolna Uhrin Józsefné says:

  Bocskor Gábor szájából már máskor is hangzottak el”méltatlan” szavak,nem csodálkozom.Tükörbelehet nézni!!!

 56. Noszka Éva says:

  A saját feleségével kellene inkább foglalkoznia. …

 57. Ibolya Orosz says:

  Tényleg egy majom,de elfelejtette az Anikót..

 58. János Nagy says:

  Sajnos harmincegynéhány éve ismerem ezt a majmot. Már akkoriban is utálta mindenki……….

 59. Hülye köcsög Bocskor,nagyképű barom!!!Szegény Andi,mond hogy bírod elviselni?

 60. Barcza-Molnar Ildiko says:

  Nevetséges:) Hát Bochkor elég nyomorék öregapó kinézetű lett,nem is értem miért pont ő szól be, helyébe befognám.Vagy csak a nőknek kell tartaniuk magukat szerinte? Viszont elnézve Pierce Brosnant, szerencsés a felesége, a Bochkoré már kevésbé, szegény.

 61. Maria Piszker says:

  Ki ez az ember, aki velemenyt mond nokrol? Honnan a fenebol veszi a batorsagot? Honnan tudja,hogy van no aki betegseg miatt hizott el es nem elhanyagolta magat! Boven van hibaja mindenkinek , mindenki keresse a sajat rendbehozni valojat! Ne itelkezz masok felett!Banj ugy az emberekkel, ahogyan elvarod, hogy banjanak veled!

 62. Anett Somogyi says: (előzmény @Endre Frady)

  Én is molett nő vagyok, bár azt gondolom ez relatíve, de attól még lehet szeretni. Nem gondolom,hogy minden a külső. Sőt egy embert a belső teszi széppé. Keelly Brosnan egy nagyon dekoratív nő, szerintem sokan szeretnének ilyen csodálatosan kinézni. Ennyi!

 63. Endre Frady says:

  Egyszer a hasonlóan közkedvelt Update Norbi is mondott olyasmit, hogy megvetné a feleségét, ha terhessége idején elhízna. Magyarország hímsoviniszták terén (Bochkor, Norbi, Ákos, Kövér…) jobban teljesít.
  Apropó, milyen szomorú lehet most Lévai Anikó… 😉

 64. Id Gerő Róbert says:

  Kedves Gábor!
  Igaz Én nem vagyok hölgy, de nálam is ki@…ta a biztosítékot a hülye dumád. Már kezdtem megnyugodni, hogy eltűntél a süllyesztőben, de nem volt ilyen szerencsénk.Nem tudom, hogy miért nem magaddal kezdesz ki, vagy a családoddal foglalkoznál, persze a könnyen kereset vagyonnal úgy gondolod, hogy mindent megtehetsz. Visszatérve Keelly Brosnanre szeretnéd ha a te párod ilyen szép és aranyos lenne, persze Én nem bántani szeretném a feleségedet, inkább sajnálom, hogy ilyen bunkó a férje.

 65. Csorba Jánosné Erzsébet says:

  Csorba Jné Erzsi …..jó téma …neki a vállfa kell nem a francia ágy …ez van…izlések és pofonok….hmm

 66. Szilvás Gombóc says:

  Annyit, hogy azt hiszem, hogy az anorexiás hölgy a fotón már nem él, mert belehalt a betegségébe….

 67. Lőrinczné Szabó Krisztina Keke says:

  Egy öntelt bunkó. Nem gondolod nem minden kövér nő igénytelen. Nézz már ember igaz te embernek se mondható majom.

 68. Kocsis Zsuzsanna says: (előzmény @Ildikó Kimpián)

  Pontosan.Ez a lényeg.Szeretnek azért aki vagy 🙂

 69. Kocsis Zsuzsanna says:

  Nem lennék a felesége .Andika meg teperhet a futópadon nehogy aztán kegyvesztett legyen mert felszed pár kilót.Elgondolkodtató mindenesetre.Én például el is gondolkodtam.Azt hiszem én nagyon jól jártam a párommal.Átlagos alkattal egy kicsi lánnyal együtt megszeretett és most is engem szeret plusz 10-15 kilóval és egy imádnivaló gyönyörű kisfiúval együtt is.Úgy látom az értékrendeddel van a baj Gáborka.Keely Bosnan pedig egy igazán szép nő,bár ez az én nézőpontom. 🙂

 70. Engler Attila says:

  Szerencsétlen cikkírónő, két véglet között fogalmazza meg a véleményét. Az ideális testalkatba sem a kövér, sem az anorexiás nő nem tartozik bele.
  Az egészséges, ideális testsúly arányának a megtartása a fontos. A molett hölgyek még lehetnek vonzók, de a kövérek már nem. Ezt hosszasan meglehet magyarázni egy cikkben, de felesleges.

 71. Bertafalvi Hortenzia Fanni says:

  Szerintem tutira megirigyelte Ákos babérjait és azt gondolta, hogy neki is összejöhet…:) Jelentem: sikerült!

 72. Aranka Kisnadai says:

  Imàdlak titteket! Bocskor és tàrsai!

 73. Ildikó Kimpián says:

  Azt nézzük meg ki mondja! Ordít róla hogy önértékelési problémái vannak Gáborunknak. Ez az ő baja. Én tök jól elvagyok ilyen kövéren. Sőt még szeretnek is 🙂 🙂 🙂

 74. Zsuzsanna Bohárné Kovács says:

  És még Ákost szólták meg…ezt az agyamentet kellene kitiltani minden helyről..
  Ha szül pár gyereket a neje-majd elhagyja,mert kövér. Jellemző rá.Neki ennyi a jóban-rosszban.
  Szégyellheti magát.
  Nem vagyok kövér,de követelem,hogy tiltsák el minden nyilvános szerepléstől.

 75. Rácz-Tóth Ildikó says:

  Brosnan felesége gyönyörű…de tényleg nagyon meghízott, és nem a szülés után(könnyű a terhességre fogni mindent), hanem 7-8 éve. Az írás nagyon hatásvadász, mindenki sajnálja a babája elvesztéséért az írót, de nagyon szélsőséges esettel példálózik. Senki nem mondta, hogy egy anorexiás szebb, mint egy kövér, legalábbis Bochkor nem. Aki hallgatta a műsort, az tudja, hogy kihangsúlyozta, nem azokat pocskondiázta, akik valamilyen kívül álló ok miatt híztak meg. Azokkal nem ért egyet, akik nem tesznek semmit az ellen, hogy változzon az életük, és ezt nőre-férfira egyaránt értette. Itt kiragadtak egy mondatot, aztán ez alapján gyűlölködnek a kommentelők.

 76. Jantsek Juliana says: (előzmény @Gabriella Eőry)

  És elvileg ez az ember betöltötte az ötvenet.Hmmm!Szerintem a párja ne merjen se hizni,se megöregedni!

 77. Szilvás Gombóc says:

  Pierce Brosnan a kedvenc színészem, már rég óta. S nem is annyira a sármja miatt – pedig az is tagadhatatlan -, hanem inkább amiatt, mert még eddig nem csalódtam abban, amit magáról állít és amit cselekszik. Remélem, hogy nem is fogok és ő valóban kivétel lesz a felfuvalkodott színésztársadalomban. Azért kedvelem, mert annak ellenére, hogy világhírű, mégs következetesen és odaadóan kitart a választottja mellett, függetlenül attól, hogy a világ folyamatosan támadja érte. Tiszteletre méltó, hogy valaki így ragaszkodik ahhoz, akit szeret és szeretetének fokát nem a pillanatnyi külsőség határozza meg, hanem az érzés, ami bent van. Az első felesége meghalt és annyira nehezen dolgozta fel, hogy azt mondta, hogy ha olyan áldásban van része, hogy másodszor is megtalálta azt, akivel boldog, nem lesz olyan bolond, hogy aljas módon és balgaságból eldobja. Remélem nem kell csalódnom abban, hogy van még olyan híresség, aki normális. Mert lehet, hogy pont ő a kivétel, aki erősíti a szomorú szabályt. Én nem vagyok elhízva, sőt voltam már 45 kg-os közel az anorexiához, de mostanában megtapasztaltam azt is, hogy egy pajzsmirigyprobléma milyen tehetetlenné tesz, mikor rakódnak a kilók, vagy éppenséggel nem mennek le, még heti többszöri cardió edzés ellenére sem. Úgyhogy voltam mindkét oldalon. Egyik sem olyasmi, amin az ember pusztán akaraterővel változtathat. Aki ilyet állít, annak fogalma sincs a biológiáról, de a lélekről meg plána nem. Persze nem azt állítom, hogy a kövérség rendben van, mert igenis igényesnek kell lenni és tenni azért, hogy szépek és kívánatosak legyünk. De annak lenni nemcsak 45 kg-osan lehet, sőt!!! A stílus és az ápoltság, valamint az öröm azok, amik valakit sugárzóvá, vagy elhanyagolttá tesznek. A depresszió megcsúnyít és elviselhetetlenné tesz. Akkor inkább legyen valaki kicsit molett, de sugárzó és virágzó! Szerintem a legtöbb férfi ezt választaná, ha megkérdeznék, hogy kivel szeretne eltölteni 10-50 évet. Bochkor Gábort nem ismerem, így nyilván nem alkothatok a személyéről teljeskörű véleményt. Az eddigi megnyilatkozásai azonban egyáltalán nem szimpatikusak, sokszor nagyon bántóak, felfuvalkodottságát jelzőek. Épp ezért már évekkel a Sláger rádió megszűnése előtt nem hallgattam a műsorát, amit azelőtt kedveltem. Csak azt tudom mondani, hogy nem szeretném, ha ilyen volna a férjem, mert sok jóra nem számíthatnék tőle, ha netán lebetegednék, vagy bármi miatt nem volnék külsőleg a topon. Sajnálom azt a nőt, akinek állandó megfeleléskényszerben kell élnie a férje miatt. Az ilyen ember nem a másik embert szereti, hanem elsősorban csakis önmagát és a másikat csakis saját kívánságai szerint fogadja el.

 78. Gabriella Eőry says:

  Te okos toji Bocsi, neked ehhez annyi konyitásod sincs mint egy bili szarnak. Nézzél tükörbe bájjjjjjjjjjjjgunárkám, feletted is eljárt az idő és a gátlástalanságodból talán vissza kéne venned. Millió jelzőt találnánad rád is, és remélem erre a bejegyzésre kapsz hideget meleget.

 79. Erzsébet Hegedüs says:

  Bochkor G. Ha ezerszer újra születne se lenne olyan mint Brosnan! Neki ha jó, akkor más miért tesz ilyen megjegyzést? http://www.borsonline.hu/20090514_molnar_aniko_bochkor_sirva_konyorgott_hogy_fogadjam_vissza_
  Itt meg lehet nézni, hogy Molnár Anikó mit mondott erről a …hm….hímneműről! Pedig az Anikó sem nádszál! Nagyképű majom! Mellette meg még buta is, hiszen mindenkit úgy kell elfogadni amilyen. Isten nem bottal ver! Biztos lesz még boldogtalan és kívánná, hogy lenne akármilyen az a személy akihez kötődik csak ….. lenne még!

 80. Cső És Popeye says:

  szerencsétlen fasz. ő meg ronda és büdös a lába. mit lehet erre mondani? ráadásul ostoba és erőltetett hülye szövege van.

  Szerintem is elképesztően szép Keelly Brosnan.

 81. Pen Drive says:

  “Csúnya nő vagy férfi nincs, csak a szerető szemével kell nézni!” Villon

 82. Szigetvári Zsolt says:

  Igazad van Gábor! A többiek félreértenek már megint.. De tök igazad van, veled vagyok.

 83. Herczeg Kata says:

  Én meg tapasztalatból mondom, hogy ez az ember mennyire buta..nem is értem, mért kedvelik, akik kedvelik.
  Buta, nagy egóval..veszélyes kombó…
  Oldalakat tudnék írni, hogy elég egy bunkó pasi a kapcsolatban, akit esetleg a nő még nagyon szeretett is annó…és pont miatta depressziós, és eszik. És van aki egyszerűen nem az a testalkat..
  Én egy napot sem élnék ezzel az emberrel, az is biztos.

 84. Erika Kosikné Bognár says:

  Kia F….m ez a Bocskor Gábor???? Így mond itéletet más emberekről, akiket ő nem is ismer. Azért mert valaki duci azért még lehet nagyon vonzó, csinos és elképesztően szexi. De honan is tudhatná az aki csak mutiba keresi-kereste a párját. Egy pár évvel ezelőtt Brosman ugy nyilatkozott a feltett kérdésre, hogy minden plussz dekáját imádja a feleségének. Pont

 85. Udvarhelyi Anita says:

  Nem tudom van e lánya mert annyira nem érdekel az élete de ha az meghízik nem fogja szeretni?? Vagy az édesanyját se?? Utálom az ilyen beképzelt bunkókat!!Borzalmasan szánalmas!! Rajta aztán van mit szeretni!!Remélem Keleti Andika pár éven belül meghízik és Bocskor sápítozhat 😀

 86. Judit Mendlerné Czifra says:

  Nos….a tuskóság velejárója a hírnévnek? Valóban egy nő családalapítás során többet változik, mint a párja…főleg ha az első három gyermekét elveszíti.Engem nem a hormonok tettek “kövérré”hanem a bánat…de kárpótól a két kisfiam akik ha nehezen is de megszülettek…és ŐK MINDENNÉL TÖBBET ÉRNEK NEKEM ÉS A FÉRJEMNEK IS!!!!!!☺

 87. Ágnes Baross says:

  Bochkor Gábor maga az élö képmutatás!!! Semmi nincs benne ami igaz,szinház az egész ember, nincs egy öszinte megnyilvánulása sem!! A Friderikusz müsorában döbbenetes, csak a felszin, csak a külsöség. Egyébként nagyon alkesz a pasi, a püffedt arcával, botox és plasztika. Nagyon gáz!

 88. Figyelj csak kedves Gábor!
  Nem vagyok a 20 éves csitri, és felesleg is van rajtam, és mégis meghódítottam egy 16 évvel fiatalabb férfit, ki szerelmes belém. Na ennyit a súlyfeleslegről. A boldogság nem a kilókon múlik 🙂 Szép napot!

 89. Merienn Marianna says:

  És ő hogy néz ki? Mint egy 1000 éves múmia……… Ha egy nő ápolt,és esetleg van rajta felesleg,attól még szerethető. Egyébként meg egy igazi népművészeti agyagedény 😀

 90. Laszlone Bales Veres Magdolna says:

  Kedves Bocskor úr. Sajnos sokunknak a kövérség nem választott dolog 🙁 Hál istennek elmondhatom magamról hogy így is szeretnek. De kérdés téged is ??

 91. Eredetiségvizsgálat Kistarcsa Nyikos Gabi says:

  Ez a Bochkor egy kiöregedett bunkó rossz hallgatni a műsorát ennek a nagyképü f@..nak a műsorát !!!!

 92. P. Dom says:

  Ja és a Norbi féle dolgok meg… ez egy brand, egy üzleti modell amit az egészségre építettek. Sajnos tudom mi van mögötte, de nem írom le mert a végén még beperelnek.

  Az egészséges táplálkozást és a mozgást mindenkinek magának kéne felfedeznie, és nem ilyen Norbi féle méregdrága termékek zabálásával.

 93. P. Dom says:

  Természetesen a stílussal nem értek egyet. Nincs is igaza, mert nem a szeretetről, szerethetőségről van itt szó.

  Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a túlsúly bármilyen formája is (még a derékon megjelenő úszógumi is) több nagyon komoly hosszútávú tanulmánnyal bizonyított, hogy sokszorosára emeli rengeteg civilizációs betegség kockázatát. Főleg a szív-érrendszeri betegségekre gondolok, de itt van a cukorbetegség és a rák kockázata is. Ezért felemás érzésekkel olvasok ilyeneket, ugyanis az egészség szempontjából minden nőt és férfit arra kéne bíztatni, hogy mozogjon, sportoljon és igen is adja le a kilókat, különben évek-évtizedekkel rövidülhet meg az élete.

  Itt nem a túlsúly esztétikai mivoltáról van szó, hanem az egészségről. A kövérség nem szép, nem csúnya, egyszerűen egészségtelen. Nagyon durván az!

  Ezért lenne nagyon fontos orvosokat, dietetikusokat, szakértő gyógytornászokat bevonni inkább átfogó programokba, amik nem a sanyargató anorexiás diétákat írja elő, hanem ARÁNYOS táplálkozást, megfelelő mozgással. Ha valakit arra bíztatunk, hogy törődjön bele a túlsúlyába, mert “szép úgy ahogy van”, az konkrétan életévekkel fogja megrövidíteni az illető életét.

  Remélem nem vettétek bántásnak, nem annak szántam. Ezeknek ma már komoly tudományos bizonyítékai vannak és tudom, hogy rettentő nehéz lefogyni, de nem lehetetlen óriási akaraterővel.Ehhez motiválni kell az embereket, legyen az férfi, vagy nő.

 94. steve winston says:

  Szerintem Bochkor méltatlan arra is hogy egy nő szeresse!Próbálkozzon pasiknál!lol

 95. Tóth Erika says:

  Kivénhedt, unintelligens b…zi.
  Sosem volt jó pasi, egy hülye vén majom!
  Én molett vagyok és imád a jóképű 3 évvel fiatalabb férjem!!

 96. Sipka Rózsa says:

  Ennek a beképzelt,kivénhedt,üresfejű,unintelligens lénynek a véleménye nem mérvadó.Ha visszatekint az életében azokra a nőkre,akikkel viszonya volt,nem lehet büszke a választottjaira.Az érzelmi színvonalát az is bizonyítja,hogy nem él házasságban a gyereke anyjával,aki szintén egy felszínes,jelentéktelen nő.

 97. Anita Orosz says:

  Mindenkinek lehet véleménye. Tartsa meg magának. Nem értem miért kell, sértegetni a kövér embereket. Van aki nem tehet róla, hogy elhízott. Ránézésre pedig senkit sem lehet elitélni a kinézetéről. Ismerd meg az okot , mielött itélkezel. Bocskor Gábor sem tökéletes, biztos lehetne őt is sértegetni.Tiszteld a másikat annyira,hogy a véleményed tartsd meg magadnak !!!

 98. Péter Nagy says:

  Bocskor bácsi igazi archeotípusa annak a külsöleg teljesen elhanyagolt,leépült macsó-figurának,aki azt gondolja magáról,hogy – nem létezö – belsö kisugárzása feledteti rémisztö megjelenését. Mindezzel nem is lenne baj,ha ebben a témakörben mélyen hallgatna. De ö megnyilatkozik. Tükör, Bocskor bácsi,tükör…..!

 99. Mayer Laszlo says:

  Fontos, hogy egy bizonyos szint felett se süllyedjünk egy bizonyos szint alá!!! na ez azt hiszem most épp ide illik 🙂

 100. Ányos Mag says:

  A minap láttam Bochkort a Duna Towers irodaház földszintjén, amint a reggeli rádióműsor végén jöttek le kávézni István Danival és Petrával. Hát nekem Bochkor tűnt rettentő elhanyagoltnak: zsíros, hosszú ősz haj, kopott ruha…. de persze az észt azt ő osztja…. Majom.

 101. Pen Drive says: (előzmény @litowski)

  Olyan hülye ez a Bochkor, hogy az oroszlán sírva enné meg!

 102. Kiácz Erzsi says:

  Én egy gyönyörű nőt látok Pierce Brosnan mellett.
  Bocskor meg foglalkozzon azzal a pórázon vezetett hülye nőjével, aki arra sem méltó, hogy “papíron” is feleségül vegye. Aki olyan ocsmány módon elbánt az első férjével, amikor ezt az alkoholista ripacsot megismerte, hogy ez a nő még a levegő vételre is méltatlan, ezzel az önelégült, kiöregedett majommal, aki azt képzeli, hogy ő valaki. Pedig soha nem volt senki, csak szerencséje volt.

 103. litowski says:

  A bocskor egy barom .az utolsó években még néha belehallgattam a slágeren a reggeli műsorukba.Végig osztotta az észt a vogának meg a borossnak,meg a hallgatóknak.A kontroll nélküli emberek egy idő után ha ajnározzák őket elhiszik magukról hogy tőlük forog a föld.

 104. Kristóf Péter says:

  Szerintem meg Bocskor Gábor méltatlan a Föld oxigénkészletének a használatára.

 105. Szabó-Donkó Viktória says: (előzmény @Szabó-Donkó Viktória)

  Sorry az elgépelésekért, de kövérek az ujjaim is :))))

 106. Szabó-Donkó Viktória says:

  Ugyan már! Tény, hogy nem szép gha valaki elhízik és zény, hogy az esetek nagytöbbségében az étkezések mértéke és száma hibáztatható és nem a genetika, de inkább legyek elhízott ember a jó bulik során felzabált kaják miatt, a családdal bográcsozos esték miatt, mint egy korosodó öregúr, aki azt gondolja, hogy azért mert kis porfészkünkbe ismerik a nevét már valaki :))) Alekosznak és kiszel tündének is ismerik a nevét :)))))
  Hagyjuk már :)))
  Üdvözletét küldi egy elhízott nő, a Boldog férje és a szuper inteligens csodaszép Lánya ;))))

 107. Julianna DrVajda says:

  Részben egyetértek Bokor Gábor arrogáns, és véleménye minősíti őt, de a ikk végén azért a beteg anorexiás lányt sem kellene bántani, mert nem tehet róla, hogy torz az énképe, és folyamatosan kövérnek látja magát. Miért kellene választani? Mindenki találja meg a párját, és legyen boldog.

 108. Ferencz Barbara says: (előzmény @Zoli Gatyás)

  uborkaültetvény 😀 😀 😀 😀 😀

 109. Ferencz Barbara says:

  Zseniális írás !!! bocskort meg eddigis egy senkiházinak tartotttam 😀

 110. Era Molnár says:

  Ez az amikor az egódtól nem látod a tükörképed kis pajtás…én nem tudom kinek képzeli ez a tajparaszt magát, de egyet tudok….ha egyedüli pasi lenne a világon, garantáltan uborka ültetvényem lenne!!! Idiótája!! Nehogy már ő döntse el ki mire méltó…mert a nőkhöz való viszonyulása nekem azt mutatja, hogy az aki itt ebben a történetben nem méltó a szeretetre…na az pont ő maga!! Kis önkritika nem ártana!

 111. Judit Samodainé Kotormán says:

  Kíváncsi lennék erre a “díszkakasra”, ha mondjuk valami betegség folytán felugrana rá 10-20 , netán 30 kiló ami ellen nem tehetne semmit, bármilyen ” igényes” is. De mint látjuk, ö nem az, igényes ember a kijelentéseire is igényes…..
  Keelly Brosnan ráadásul elképesztően szép szerintem !


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!