Bouvet

Így néz ki a tökéletes férfi a világ 13 országában

Nagyon jópofa photoshop kísérletet követett el az olasz Huffington Post. Vettek egy alap pasit, lefotózták, majd különböző országok ízlésvilágára alakították őt a rajzoló program segítségével. Íme az eredmény.

Ő volt Az Alappasi

1-3

Az orosz férfi inkább úgy néz ki, mint Popeye, de lábra nem gyúr, az arca pedig kellőképp szibériai. 

2Oroszország

Az ausztrál ipse a természetesség híve, valószínűleg ülőmunkát végez és még anyuci főztjén él. 

3-1

Egyiptomban már menő a kockahas, ráadásul az a nézés, amit faragtak a srácra, nem semmi. Pont így néztek ki az egyiptomi bazárban álló pasasok, miközben bókoltak a hetvenes éveiben járó, orosz turista mamiknak. 

4

Az Egyesült Államok idehozta nekünk Kent Barbie baba nélkül, duzzad a magabiztosságtól és Beckham frizurát hord. Lehet, nemsokára elénekel nekünk egy szerelmes dalt a High School Musicalből, miközben ugrándozva táncol. 

5

A kolumbiai fószer felöltözve inkább hajazna egy banki alkalmazottra, de a szeme sem áll jól, ahogy így kinéz. 

6

A kínai fickó csak a lábaival hasonlít egy kínai fickóra, szerintem bő ötven centivel alacsonyabbra kellett volna farigcsálni őt. 

8

Az azért érdekelne, milyen indíttatásból lett a nigériai pasi ennyire hófehér, de lehet, arrafelé mégsem süt annyira a nap. A karjai viszont rákvörösek.

12-1

Húzd be a hasad, fiatalúr, aztán lehet futni a nem-átalakító műtétre.

13 (1)

Igen, egy szerb pasi tényleg így néz ki. Tetkó alap náluk. Én itt Szegeden napi szinten találkozom velük, ők azok, akik a bevásárlóközpontok parkolóiban a rokkant helyekre állnak be. A béemwések, meg a nagycsaládosok is próbálkoznak ezzel, de addigra már minden helyen a szerb rendszámú kocsik állnak, akik számára a parkolókra rajzolt csíkok is csupán tájékoztató jellegű. 

16

A dél-afrikai manus megtestesíti azt, miszerint a Dél-Afrikai Köztársaságban immár fele-fele arányban élnek feketék és fehérek. 

17

Erről a spanyol pasiról viszont egy percig sem jut eszembe a latin szerető, vagy a machó csődör arckifejezés. Fussatok a képnek újra, fiúk!

18

Az angol csóka kissé szottyadt. Aki valaha kóstolta az angol konyhát, nem csodálkozik ezen. 

19

A venezuelai hölgyek rendre megnyerik a szépségversenyeket. Biztos, hogy ez a muki illik hozzájuk?

20

Forrás: Huffingtonpost.it | onlinedoctor.superdrug.com

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!