Bouvet

Mennyire tudnak hazudni az egyes csillagjegyek szülöttei?

Tudom, sokan meg fognak sértődni erre a listára. Pláne úgy, hogy a hivatalos leírás után, dőlt betűkkel már az én megjegyzéseimet látjátok. Némely csillagjegyhez nem sokat fogok tudni írni, mert nincs olyan személy, aki annyira a közvetlen környezetemben volna és akiről ezáltal véleményt tudnék alkotni, de ha megírjátok nekem a ti meglátásaitokat, beleírom a cikkbe utólag.

Fel vagytok készülve egy ilyen kényes téma elemzésére?

Kos: 5%
Nagyon nem jó színész. Mindig őszinte és nyílt: látszatra zord, valójában szívélyes, aki sosem köntörfalaz fölöslegesen. Hamar lebukik, ha hazudni próbál. Ha a pénzét képmutatással kellene keresnie, alighanem éhen halna.

“Ami a szívemen, a számon.” – kos ismerősöm ezt szokta mondogatni magáról. Tényleg nem hazudnak, elképesztő az igazságérzetük.

Bika: 20%
Mivel az őszinteség hozzátartozik a Bika jelleméhez, aligha képes szerepet játszani. Bizalomra méltó, aki a képmutatást megveti – ilyesmire legfeljebb valamilyen jó cél érdekében hajlandó csupán. Előfordulhat, hogy egyszer-kétszer nem fedi fel a lapját, ha ezzel megkímélheti a másikat a fájdalomtól.

A fiam a bika jegy szülötte. Azt szoktam rá mondani, hogy a világ legjobb diplomatája. Nem akar konfliktust, messzemenőkig kerüli azt és ha mégis füllent, akkor azt mások védelmében teszi. 

Ikrek 80%
Született színész. Olyan sok szerepet játszik egyszerre, hogy nehéz eldönteni, melyik is az igazi arca. Bár, lehet, hogy épp emiatt könnyű kiismerni, hiszen minden szerep a személyiségének egy része.

Sem a lányomat, sem az anyámat nem akarom megbántani, de a fenti jellemzés első két szava mindent elmond: tényleg igazi színészek, a filmes Oscar díjat is megérdemelné pár alakításuk, de ez nem negatív tulajdonságuk. Mindenki úgy szereti őket, amilyenek: bohókásak, csapongóak, érzelemdúsak.

(Kapcsolódó bejegyzés, nézd meg, csillagjegyed szerint mi gátol abban, hogy megtaláld a boldogságot: IDE kattints!)

Rák 95%
Nem szívesen mutatja ki igazi érzéseit, nem hazudik, inkább elhallgat dolgokat. Önvédelemből alakoskodik, hogy igazi lényét mindig egy kicsit homályban tartsa. Álcázása védőpajzs, így folyamatosan titokzatosság lebegi körül.

Ha hazudnak, azért teszik, hogy a kimondás pillanatában megbántsanak valakit. Amit később nagyon megbánnak, fáj nekik és legszívesebben mindent visszacsinálnának. Mint egy süni.

Oroszlán 90%
A képmutatás mestere. Az életben szívesen játszik nagy és fontos szerepeket, és általában sikerül ezeket élettel megtöltenie. Csak ritkán fedi fel az igazi arcát. Ha érdeke úgy kívánja, nagyon át tudja színezni a valóságot.

Mindent a külsőségeknek! Szép ruha, szép külső, sok rajongó, erős vágyakozás azért, hogy mások csodálják őt: ennek érdekében nagyon ügyesen füllent, de elsősorban nagyzásból. Füllentései ártalmatlanok, ő maga pedig nagyon bájos – és csinos, szép, okos – ember. 

 

(Kapcsolódó bejegyzés: Önismereti teszt két percben: ITT találod)

hazugság

Szűz 25%
Az álcázás minden formáját megveti. Mindig a természete szerint viselkedik. Igaz, nem enged bepillantást a dolgaiba, de másoktól megértést vár el. A színészkedést, füllentést, őszintétlenséget tisztességtelennek tartja.

Nagyon kevés szűz csillagjegyű van a környezetemben, de ők mesterei az öncélú füllentésnek. Lebukni nem szeret, akkor idegessé válik. 

Mérleg 100%

A füllentés nagymestere. Ügyesen hazudik, s mert nagyon ért a színészkedéshez, nehezen lehet rajtakapni. Mesterfokon játssza mindig a helyzetnek megfelelő szerepet. Az ember sohasem tudja pontosan, hányadán is áll vele.

Az anyai nagyanyám volt mérleg. Én soha életemben nem tudtam rajta kiigazodni.

Skorpió 65%
Nem szívesen enged betekintést lelki életébe, de azért nem álcázza magát. Csak bezárkózik, megközelíthetetlennek és titokzatosnak tűnik. Nehéz, majdnem lehetetlen őt kiismerni.

Tény, hogy nehéz őket kiismerni, viszont az már egyfajta érdem, ha valakit mégis közel engednek a lelkükhöz. És ha megkaptad a bizalmukat, akkor az örök élet és egy nap. Ritkán hazudnak, mert belehalnak az igazságtalanságba – is. 

(Kapcsolódó bejegyzés: egy vers, ami nem véletlenül hasít az interneten: IDE kattintva látod, miért)

Nyilas 10%
A képmutatás művészete teljesen idegen tőle. Mindig azt mutatja, ami a lénye, mindig úgy viselkedik, ahogyan éppen érez. Ami a szívén, az a száján. Ezért gyakran előfordul, hogy “akasztott ember házában kötelet emleget”, és így sokat ront az esélyein.

Szeretni valóan bolondos népség. Hazudni nem tudnak, füllenteni sem.

Bak 50%
Nem jó színész, de ért annyira a képmutatáshoz, hogy a külvilág számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem szeretne senkit félrevezetni. Aki nyílt kérdést intéz hozzá, annak egyértelmű választ ad. Tárgyilagosságával azonban sokszor eloltja a másikban a reményt.

Férj bak. Ennél jobban én sem tudom megfogalmazni a lényeget.

Vízöntő 75%
Szívesen visel álarcot, és bolondozás mögé bújva mondja ki az igazságot. Szeret szerepet játszani, hogy elrejtse azt, amit érez, gondol. Örömmel zavarja össze az embereket, mégis tisztességes és megbízható.

Egyik kedves barátnőm ezen jegy szülötte, ezzel a leírással ha rá gondolok, mint alap, nem tudok egyet érteni.

Halak 85%
A félénk Halak nem szívesen adja ki az érzéseit. Kitűnő színész, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen kifürkészni igazi énjét. A másik igyekezetére bízza, hogy kiismerje. Így újból és újból magára irányítja a figyelmet, és boldog, ha foglalkoznak vele.

Akasztják a hóhért, én halak vagyok. Egy mondat jut eszembe, amit egyszer egy nagyon kedves kollégám mondott rólam: nyitott könyv vagy, de csak annak, akinek hagyod. A többiek számára megfoghatatlan. 

Ez a blog viszont az én nyitott könyvem.. 

Előzmény bejegyzés: ámulj egyet, mennyire stimmel majd rád az egyiptomi horoszkóp leírása, IDE kattints!

támpont: astronet, pikanteri.hu

szerző: Bouvet

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Árpád Tóth says:

    ekkora baromságot rég olvastam. 🙂 az író csillagjegye biztos, hogy mérleg! 🙂 most lelepleződtél.

  2. Pallagi Erika says:

    Ez így ebben a formában nem helytálló. Mikor hazudik az ember? Amikor az érdeke megkívánja. Úgyhogy ezen az alapon mindenkit egyformán ki lehet kiáltani hazugnak. Vannak akik saját maguknak is hazudnak, hogy ne kelljen szembenézni az igazsággal, vannak a nagyot mondók, a füllentők, akik kegyes hazugságba mennek bele csak azért, nehogy megbántsanak másokat…sorolhatnám…mindig akad olyan helyzet…ez nem csillagjegy függő…hanem emberfüggő.

  3. Ernő Györök says:

    Hát ennyire béna nem lehetek, hogy hazudni se tudok! A ménkübe! Nyilas vagyok, így 10 %-on állok!! Komolyra: tényleg nem tudok, nem is szeretek, nem látom értelmét. Azt se szeretem, ha valaki “nagyot” mond, többnyire átlátom, és undorodom tőle, mert úgy érzem hülyének néz, hol ott ő az, mert végül is kit csap be? Tudja az igazat, engem meg hidegen hagy, hogy magát hogy vágja át. Többnyire aztán előttem igazolódik be a valóság, az meg neki égés -ha van annyi esze, hogy égjen! Évi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!