Bouvet

2017 az újrakezdés éve lesz a számmisztika szerint

Valaminek a vége mindig valaminek a kezdetét jelenti. Ez egy nagy bölcsesség, saját életem során is tapasztalom folyton. Amikor véget ér egy kapcsolat, jött helyébe új. Amikor megrengett valami felé a bizalom, felépült egy másik. Éppen ezért hiszem azt, hogy az életünk nem más, mint kezdések, újrakezdések és lezárások körforgása. 

A számmisztika azt mondja, 9 stációja van az életnek, mindegyik mást és mást jelent, minden számnak más háttere van. Amennyiben a számmisztika szerint nézzük a jövő évet, úgy 2017 az 1-es számot fogja magában hordozni (2+1+7=10, 1+0=1). 

De nézzük meg, mit jelentenek a különböző mérföldkövek:

 • 1-es év: a tervezés ideje, az új alapok lerakásának pillanata
 • 2-es év:  a lassú fejlődés esztendeje, mint ahogyan egy magból szár szökken 
 • 3-as év: a növekedés éve, amelyben nagy változások jönnek
 • 4-es év: mint egy gyorsvonat: megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben megalapoztunk – legyen az jó vagy rossz
 • 5-ös év: az ingadozás esztendeje, a kétségek, a tépelődés időszaka. Vajon jól döntöttünk-e, vajon helyes úton haladunk-e
 • 6-os év: a megerősödés és megerősítés időszaka, a kétségek elmúlnak
 • 7-es év: az ünneplés éve, a beérés éve
 • 8-as év: a mozdulatlanság esztendeje: már elérte tetőfokát mindaz, ami célod az elmúlt években megszülettek, toporgás van, “valami véget ér, valami fáj”
 • 9-es év: a lezárás éve: a régi célok elengedése, új álmok csírájának felbukkanása, izgalmas, ám sokaknál szomorú, ám reményteli időszak

2017

2017 tehát 1-es év lesz, az újrakezdés éve.

Hogy ez mit is takarhat a te életedben?

A 2017-es év ugye 2016 folytatása, de a tavalyi év a lezárások éve volt, amit valószínűleg az életed sok területén tapasztaltál te is. 

Talán véget ért egy olyan kapcsolatod, amely már nem működött igazán. Amikor ezt a bejegyzést írom, még 2016. szeptember vége van és még nyílnak a völgyben a kerti virágok, ugye – szóval ha még nem sikerült lezárnod azt a kapcsolatot, amelyben nem vagy önmagad, nem érzed jól magad, több a vita, szomorúság, mint kellene és több a rossz, mint a jó, akkor még van három hónapod azon gondolkodni, lezárjátok-e a meddő dolgot, vagy sem. Ha nem sikerül év végéig pontot tenni a dologra, beleragadsz újabb évekre. 

Nem fontos, hogy párkapcsolati döntés legyen, de úgy gondolom, idén jó pár egyéb, emberi kapcsolatod is gőrcsó alá került: barátokkal, kollégákkal. A 2017-es év abszolút kinyit a számodra ajtókat: bevonz rengeteg új embert, új barátságokat, meglepő társaságokat.

A közvetlen és a tágabb környezetem is 2016-ban vált vagy váltott munkát. Nem kell messze menjek, jómagam idéntől vagyok új irodában, Férj alig egy hónapja mondott fel a munkahelyén, egy barátnőm azon gondolkodik, hogy a főállását felmondván csak a vállalkozásának fog élni. Több ismerősöm a napokban pakol és költözik külföldre, vagy épp a fővárosunkba – de olyan is van, aki a fővárosból igyekszik vissza, Szegedre. Nézz csak szét a saját és környezeted jelenlegi életén, meg fogod látni: rengetegen vannak ugyanebben a cipőben. 

Merj lépni! Mert nagyot álmodni! Az újrakezdés ugyanis mindig a bátrak fogalma és tette. Aki mer megújulni, mer lépni, mer önmagáért megtenni lépéseket.. Hogy felmerül benned a lehetséges bukás gondolata? Hát, hogy ne merülne fel? Elvégre emberek vagyunk, tele kétségekkel akkor is, ha nem valljuk be. Tele hibázási lehetőséggel. De azt már annyiszor megbeszéltük, hogy a kudarcok nélkül nem lehet sem tanulni, sem tovább lépkedni. 

2016 sokaknál hozott lakáseladást, költözést. Ha új helyen élsz, 2017-ben már egészen bizonyosan tudod szívből azt mondani: ez az új otthonom. 

Pont egy éve ezt írtam: “Hasonló lezárást tapasztalhatunk jogi és üzleti szerződéseidnél, esetleg egy hitel lezárása lesz ez az év a tökéletes választás, hogy egy évvel később már ismét az új céljaiddal tudj foglalkozni. Ha meg tudod oldani, fizesd vissza a tartozásaidat 2016-ben.” Nos, remélem, meg tudtad oldani az ilyen irányú jogi és hitelgondokat, esetleg pénzügyi tranzakciókat, mert 2017-ben már nem róluk fog szólni az életed. Új lehetőségek, új irányok – ne ragadj bele a múltba!

 

A legfontosabb tanács viszont az: ne félj a következő évtől, ne félj az újrakezdéstől.

Csodás év lesz, meglásd! Tele új energiákkal, születő ötletekkel és újraformálódó jövőképpel! Éld meg, szeresd!

Kapcsolódó bejegyzés: mit rejt születésnapod a számmisztika szerint. IDE kattints!

numerology_759_thinkstockphotos-503845638

fotó: thinkstockphotos.com

szerző: Bouvet

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Mrs Farida Stephen says:

  Jó nap regisztrált magánpénz-kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítséget nyújtanak az emberek, cégeknek, akiknek frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, minimális éves kamatlábonként, legalább 2% -kal egy éven belül, és 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. Hitelünk jól biztosított, a legnagyobb biztonság érdekében a mi elsőbbségünk. Az érdekelt személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Sok bankot elutasítottak
  Szüksége van pénzügyi forrásait az üzleti tevékenység bővítésére,
  Szüksége van egy személyi kölcsönre

  Készítsen kölcsönt, küldje el az alábbi részleteket:
  1. Teljes név
  2. Cím
  3. Összeg
  4. Időtartam
  5. Telefonszám
  6. Foglalkozás

  Mrs. Farida Stephen


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!