Bouvet

Horoszkópod megmutatja, miben vagy a legjobb

Most valami nagyon pozitív dologról lesz viszont szó: nézzük meg, horoszkópod alapján mi az, amiben pont te vagy a legjobb, amik a legjobb, legklasszabb tulajdonságaid.

Kapcsolódó bejegyzések: a linkek címére kattintva megtalálod ezen sorozat többi elemét is:

A kelta horoszkóp

Az egyiptomi horoszkóp

Az arab horoszkóp

A burmai horoszkóp

Az atlantiszi csillagjóslat

A maják ősi horoszkópja

Kos

Aktív vagy, pörögsz, nincs egy pillanatnyi nyugtod sem és mész előre a céljaid eléréséért, mint egy … hát igen, mint egy kos. Azonnal cselekszel, soha nem tépelődsz túl sokat és bár sokszor megkaptad már, hogy “előbb gondolkodj, aztán cselekedj”, te erre nem vagy képes.

Előbb gondolkodj, aztán beszélj – ezt is megkaptad már, fogadjunk. Viszont ez is a jó tulajdonságaid aduásza. Te ugyanis tényleg kimondod azt, ami a “szíveden, a szádon”. És az bizony csatak őszinte. Ha a fogadó fél megsértődik? Így járt. 

Szoktál hibázni is a fenti tulajdonságod miatt, hiszen néha türelmetlennek tűnhetsz, kapkodónak, de a nagy számok törvénye alapján neked van igazad. Míg mások még egyetlen döntésen tötymörögnek, te már tízféle problémát, feladatot megoldottál. 

Jó tulajdonságaid közé tartozik töretlen magabiztosságod, te pontosan tudod, miben vagy jó és nem érdekel, mások mit szólnak hozzá. 

Ráadásul végtelenül kíváncsi vagy, imádod az új dolgokat, te vagy az, akit ki lehet pattintani az ágyból éjnek idején is, hogy valami jó mókában benne legyél.

Bika

Az elveidnek élsz, saját tapasztalataidat helyezed előtérbe. A kosok megőrülnek tőled, mert te aztán mindig mindent sokszor átgondolsz, ellenben pont ezért vagy sikeres. Téged semmi nem lephet meg. Téged semmi nem hozhat ki a béketűrésből. Annyira átlátod és a gyakorlatban látod előre a feladataid végkimenetelét, hogy a kívülállók csak lesnek a sikereiden. 

A nyugalom mintaszobra vagy pont azért, mert szinte nincs olyan dolog, ami a totális meglepetés erejével hatna az életedre: te mindig, mindenre fel vagy készülve.

Érzelmileg nagyon erős lábakon állsz, tudsz szeretni, hűséges, megbízható, korrekt társ és barát vagy, akit nem lehet nem szeretni.

Ikrek

Olyan vagy, mint egy folyamatosan vibráló diszkólámpa. Nem tudsz megülni a fenekeden, mindig körülötted forog a világ és el is hiszed, hogy a te világodnak te vagy a legközepe. Elképesztően sok minden érdekel és amit egyszer az agyadba véstél, soha nem felejted el. Évekkel később is tudsz brillírozni valamivel kapcsolatban, amit anno megtapasztaltál vagy elolvastál. 

Ez a végtelen kíváncsiságod miatt te vagy az, aki a jég hátán is megél és akit a sors is a tenyerén hordoz. A környezeted számára kicsit szeleburdinak tűnhetsz, de te vagy az, akinek mindig mindenben mákja van. Ha elveszítesz valamit, megkerül. Ha veszel egy kaparós sorsjegyet, nyersz. Ha elfelejtettél valamit, aznap pont nem tőled kérik számon. 

Áldás minden napod, imádni valóan jó csillagzat alá születtél.

Rák

A család mindenek előtt! Ez a mottód, ez az életed. Tűzön-vízen át, anyatigrisként éled az életed és nincs nálad önzetlenebb szülöttje a Földnek. Kötődsz az emlékeidhez, a gyermekkorodhoz, a szüleidhez, soha nem feleded szerelmeidet, örömeidet, bánatodat és ha megállapodtál, önmagadat is feláldozod családod boldogságáért. De emiatt semmi negatív érzés nincs benned.

Mondok egy példát: ha a rák kap a munkahelyén egy év végi prémiumot, első gondolata az, gyerekeinek, családjának milyen örömet okozhat valamivel, amit azon a pénzen vesz meg.

Tökéletesen odaadó szülő, nagyszülő vagy, tenyereden hordozol mindenkit, aki az életedben fontos. Egyedül a féltékenység az, ami beárnyékolja hétköznapjaidat. 

Oroszlán

A “Vonzás törvényének” legnagyobb tudói. Nagyban gondolkodsz, megéled az álmaidat és sikert sikerre halmozol. Ahogyan az állatvilágban az oroszlán az állatok királya, úgy ebből a csillagjegyből születik a legtöbb olimpiai bajnok, vagy olyan politikus, uralkodó, akinek sokat köszönhet országa. 

Kissé álomvilágban élsz, ami nem baj, sőt. Mert így mindig a jót látod, mindig a legjobbra, legsikeresebbre tudsz koncentrálni, hisz azt látod magad előtt. Előbb-utóbb meg is szerzed azt, amire vágysz. 

A gondolkodásod átfogó és roppant kreatív vagy, akinek híres a szépérzéke. Figyelsz a külsőségekre, ezért az otthonod csillog, a házadat sokan megcsodálják, az öltözködésed választékos, ízléses, a modorod kifogástalan.

Szűz

Vág az eszed, mint a borotva. Elképesztően racionális vagy, folyamatosan kutatod az életképes megoldásokat, nálad nincs helye a haszontalanságnak, vagy a felesleges köröknek. 

Minden apró részletet figyelembe veszel, elképesztően szorgalmas vagy és bármibe fogsz, te vagy benne a leginkább felkészült. Köszönheted szuper memóriádnak is. Ugye, hogy nem igazán volt életed során olyan vizsga, amin elhasaltál volna? Ezt ennek köszönheted.

ocean-1337389_960_720

Mérleg

Igazi társas lény vagy, aki nem képes egyedül élni. Nincs még egy olyan csillagjegy, aki ennyire kötődne a partneréhez. Rendkívül jó emberismerő, kiváló HR munkatárs válik belőle, mert mindig mindenkiben meglátja azt a tulajdonságot, amelyre oda kell figyelni. Még a rejtett dolgokat is radarszerűen észreveszi. 

Nagyon ad a külsejére, mindig tip-top, az alkalomnak megfelelő ruhában, tökéletes sminkben, hajjal jelenik meg, mert fontos neki, hogy visszafelé is a legjobbat lássák meg benne. 

Egyaránt kreatív, önmegvalósító és racionális, éppen ezért munkatársnak is, barátnak is tökéletes. 

Skorpió

Te vagy mindenki jó barátja, akinek a vállán el lehet sírni a bánatát. Ösztönösen kezeled a lelki problémákat, mindenkivel megértő vagy, de azt is szereted és igényled, hogy téged hallgassanak meg. 

Nagyon sok dolgot látsz sokkal mélyebben, mint mások, mert a szíveddel látsz. Vallod, hogy minden gond és minden feladat, sőt, minden betegség lelki eredetű, így te tényleg zsigereidben látod a lényeget. Szívből kötődsz mindenkihez, aki közel áll hozzád és könnyen is nyílsz meg bárkinek.

Nyilas

Körbeöleled a világod, tiéd a jókedv, a buli, az ÉLET. Állati szórakoztató, humoros ember vagy, aki lazán veszi az élet rögeit. 

Nagyon fontos a függetlenséged, élvezed az életed, szeretsz kirándulni, sportolni, barátokkal leülni egy bor mellett átbeszélni az élet folyását. A nyilas férfiak is hasonlóak, csapatot szervezve járnak sörözni, munka után lecsüccsennek meccset nézni a sarki kiskocsmában, miközben annyi sztorit mesélnek, hogy a hallgatóságuknak már fáj a hasa a sok nevetéstől. 

Veled mindenki jóban van, soha senki nem tud rád haragudni és nem is lehet.

Bak

Ezredmilliméter pontosságra felmérsz mindent, olyan vagy, mint egy iránytű, vagy mint egy svájci óra. Megbízható, korrekt, szavahihető. Nem nyílsz meg túlzottan könnyen, de akit a szívedbe és az életedbe fogadsz, elárasztod az odafigyeléseddel és a szereteteddel. Akit nem engedtél közel magadhoz, nem is fogsz, ez ilyen egyszerű. 

Hűséges típus vagy az élet minden területén. Te még mindig ápolod gyerekkori barátságaidat, szeretsz azokba az éttermekbe járni, amiket megszoktál, ugyanaz volt életed mottója kamaszként is, mint felnőttként és képes vagy egy egész életen át rajongani ugyanazért a zenéért, vagy filmért. 

Munkádban felkészült vagy, sőt, brillírozol. Roppant mód igényeled, hogy elismerést, pozitív, vagy akár negatív visszacsatolást kapj, mert aszerint folytatod utad. Ha nem kapsz visszacsatolást, kicsit elbizonytalanodsz, de még erősebben folytatod, amit elkezdtél, egészen addig, amíg a hőn áhított kritikát megkapod. 

Vízöntő

Elhatározod, elkezded, megcsinálod. Hihetetlenül gyorsan döntesz, ötleteid, újításaid úgy törnek elő belőled, mint egy vízesés. Tök spontán, de oltári racionálisan. Te vagy a zseni, aki a káosz közepén is meglátja a járható utat. 

Az ösztöneidről és a spontaneitásodról regényt lehetne írni. Ha te ma este az ország másik végében akarsz pisztáciafagyit enni egy rég látott barátoddal, akkor tuti fix, hogy te ma este ott leszel, azzal a személlyel leszel és azt fogod tenni, amit elterveztél. 

A környezeted ámulva és kicsit irigykedve figyeli bátorságodat és döntéseidet.

Halak

Gazdag a képzelőerőd, szinte szivacshoz hasonlító a memóriád és mindenben a szíved irányít. Képes vagy meghatódni egy tál sült krumplitól, mert eszedbe jut valami emlék róla. Az álomvilágodban élsz, ahol jó neked: szeretsz álmodozni, földtől elrugaszkodott terveket szőni, viszont ha valaki lehúz téged a kis rózsaszín világodból, csodákra vagy képes akár a munkahelyeden, akár a magánéletedben, de még a konyhában is. 

Jó barát vagy, szeretnek hozzád fordulni tanácsért és mivel nagyon segítőkész is vagy, folyton keresik a társaságod. Igen sok ember köszönhet neked sok mindent. Olykor elszomorít, ha ezt nem köszönik meg neked. 

szerző: Bouvet

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!