Bouvet

Retro szilveszteri parti a Szomszédokban

Avagy így lötyögtek Mágenheimék. Etus (Csűrös Karola) mozdulataitól sírok, annyira bűbájos, Ábel Anita abban a kékben tök furi, hogy folyton háttal táncol, az a magnó pedig könnyeket csal a szemembe és eszembe jut a saját első, két kazettás Siemens kazettás magnóm, amit tizenöt évig nyüstöltem, mire már minden gombja leesett vagy beragadt és amin rádiófrekvenciát az Istennek sem lehetett rajta fogni. 

Mind a kettő videót nézd meg, ez alatt folyt. köv. 

Kétségkívül a Szomszédok fő jellemzője volt az epizódok utáni összegzés. Én leginkább itt mentem ki a vécére vagy a fürdőszobába annak idején, mert bár minden részt megnéztem a sorozatból, de az összegzéseket nem szerettem. Annyira mesterkélten beszélt rajtuk minden egyes színész, mintha egy négyévest látnék óvodai Anyák napján szavalni. 

Ebből a videóból azért külön felhívom a figyelmet a Vágási házaspárra, akik szabadságot és békét kívánnak – futás bármelyik szépségverseny. Még egy félmondatot ne hagyjatok ki: Gábor Gábor de jót mond, amikor adómentes új évet kíván. 🙂 Zenthe Ferenc pedig a legjobb.. No, nézzétek csak meg!

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!