Bouvet

2017. január 12-én varázsolj magadnak az idei első Telihold erejével!

2017. január 12. – az év első Teliholdja, aminek energiái különleges erővel bírnak. Én szeretek hinni ezekben a dolgokban, kellenek az ilyen, Földtől elrugaszkodott hitek, különben egyfeszt azon nyávognék, hogy újhold vagy telihold éjszakáján soha nem tudok aludni. 

Az ezotéria az idei első Telihold napját is felruházza különleges erővel, de a kulcs a te kezedben van, mit tudsz belőlük megvalósítani, vagy kihasználni. 

A napi feladatod a következő:

Teremts meg magadnak pár perc teljes külső és belső nyugalmat. Gondold végig, miket vársz el, vagy mit szeretnél elérni 2017-ben. Ha nagyjából körvonalaztad magadban az utat, válaszd ki a legfontosabb célkitűzéseidet.

Megvannak? Most behunyt szemmel képzeld el őket, milyen lesz a megvalósításuk? Álmodozni szoktál, ugye? Hát akkor most álmodozni hívlak:

Mondok pár példát: szeretnél idén egy tengerparti nyaralást? Akkor képzeld el, ahogy mezítláb sétálsz a nedves, forró homokban és a talpadat apró kövek csiklandozzák. Nini, ott egy kagyló: vedd fel, tedd a füledhez! Érezd a nap tüzét. Halld a tenger morajlását.

Vagy jobb pozíciót szeretnél megnyerni a munkahelyeden? Képzeld azt, hogy egy főnöki asztal mögött ülsz egy olyan irodában, ahová csak neked van kulcsod. Lásd magad előtt a névtáblát a bejáraton. Halld, ahogy megcsörren a belső vonal és te felveszed a telefont. Lásd magad, ahogy egy papírgalacsint pöckölsz az íróasztal melletti szemeteskukába. 

Idén kibékülnél valakivel? Gyermekáldást remélsz? Új párkapcsolatot? Bármi is az álmod, vágyad, próbáld meg élesen és egyértelműen megfogalmazni, majd részletesen, alaposan képzeld magad elé!

A csillagok pedig segítik és kísérik majd céljaidat: minden rajtad áll!

szerző: Bouvet

moon

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!