Bouvet

Ezt a biztosító úgysem hiszi el

Biztosítós munkatársként mindig mondogatom, könyvet tudnék írni a különböző vicces és érdekes káresetekről. Az egyik legutóbbi eset például arról szólt, hogyan veszítette el Jenő bácsi a fogsorát egy közlekedési balesetben, ahol mondjuk ő közlekedett, aztán meg a fogsor is. Az úgy volt ugyanis, hogy a fogsor magától kipotyogott. Aztán legurult az úttestre. Aztán jött egy biciklis, egyenesen rá a fogsorra. 

Jenő bácsi pedig csak állt és állt, majd pár perc múlva már úgy nevetett fogatlanul, ahogy azt elképzelni sem lehet. Azzal a lendülettel felhívta az üzletkötőjét, egy kedves kolléganőmet és totális pöszeséggel mesélt arról, hogy őt milyen “közlekedési baleset” ért. 

Ez a betétlap nevű cucc külön jópofa móka. Amikor évekkel ezelőtt ügyfélszolgálaton dolgoztam, sokszor kellett rajzórákat tartanom az ügyfeleknek, pedig az autót egy sima téglalappal szokás jelezni. Volt olyan ügyfél, aki két órán át ült a betétlap felett és olyat rajzolt, mint Csontváry, kis fákkal meg kavicsokkal meg mindennel. 

Kapcsolódó bejegyzésként majd kattints egy német biztosítótársaság által összegyűjtött legviccesebb kárbejelentésgyűjteményre ITT – majd nézd meg a magyar leglegleget, az úgynevezett kuruttyolós káresetről. IDE kattints, mert ez az a betétlap, ami megunhatatlan.

És most jöjjön a kép, ami miatt ezt a bejegyzést írom. Mondd, te hogyan magyaráznád el a biztosítónak ezt a káresetet? 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!