Bouvet

Horoszkópod elárulja, mennyire vagy hisztis

Tessék szépen NEM hisztizni, ha magadra ismertél 🙂 Belevágunk?

KOS

A dolgoknak úgy kell történniük, ahogy a kosok elgondolták. Hisz ők mindent meg is tesznek, hogy senki ne álljon eléjük. Ha mégis valami porszemcse kerülne a gépezetbe, jobb, ha magadra húzod a nyúlcipőt! Nem is hiszti, amit ők csinálnak: egyenesen a tombolás felső foka! Sőt, fokozhatatlan! Menekülj!

BIKA

Nincs még egy olyan csillagjegy, amely körültekintőbb a bikáknál. Éppen ezért az esetek többségében őket nem éri és nem érheti meglepetés, így nagyon nehéz őket kihozni a béketűrésükből. Ha mégis sikerül, igazi Oscar-díjas alakítással hisztiznek. Ők tényleg úgy érzik, hogy a világ összeesküdött ellenük, úgyhogy szaladj és vígasztald őket.

IKREK

Imádnak az élet körforgásában mindig jelen lenni, ezért nagyon laza, nagyon vidám emberek. Ha valamin kiakadnak, kétféleképpen reagálnak: vagy legyintenek és már el is felejtették a gondot, vagy magukra húzzák az ajtót, kizárják a külvilágot és némán, magukban sírdogálnak. Nem szoktak plénum előtt hisztizni.

RÁK

Nagyon sok olyan dolog van, ami totálisan hidegen hagyja a rákokat: a politika, a közélet, a munkahelyi ranglétra nem téma a számukra. Bezzeg a család! A legcsaládcentrikusabb jegy lévén anyatigrisként viszonyulnak minden, a családjukat érintő dologban. És ha valami sérelem éri a családjukat, vagy valami nem úgy történik családon belül, ahogyan ők elképzelték azt, akkor kirobban belőlük ez a szunnyadó tigris és bizony, ott akkor kő kövön nem marad!

OROSZLÁN

A csillagjegyek királya soha nem hisztizik nyílvánosan, úgy érzi, a hiszti egy alantas, buta dolog. Mennyire igaza van! Ha ki kell adnia a gőzt elmegy inkább sportolni, táncolni, átrendezi a lakását vagy elmegy vásárolgatni. Le is higgad hamar. (Bár néha, ha nem látod, elvonul és kiált egyet bele a világba.) 

SZŰZ

Ez az a csillagjegy, amely akkor nem hisztizik……..ha épp alszik. Bolhából elefánt típusú, olaszos temperamentumú emberek, akik bármilyen élethelyzetben képesek csípőre tett kézzel toppantani és dúlni-fúlni. Amúgy bűbájosak, ha rájöttél, hogyan kezeld a folyamatos ezer hőfokon égésüket, észre sem veszed ezt a tulajdonságukat. 

MÉRLEG

Már azon is tépelődni szoktak, hogy most akkor hisztizzenek-e vagy sem. Aztán valószínűleg nem fognak. Nyugodtak, alkalmazkodóak, megértőek. 

SKORPIÓ

Ők kihagyják a hisztit az életükből. Ha valami nem sikerül ugyanis, akkor ők leginkább belehalnak. Nagyon lelkiismeretesek, nagyon lelkizősek és mindent magukra vesznek, ami miatt ostorozzák is saját magukat, így ha valami nem sikerül, ők az egészséges toporzékolás helyett azonnal a hattyú halálát választják.

NYILAS

Egy idézettel mutatom be nektek a nyilas hisztizési szokásait. Mert ők az egészet letudják egy ilyen kacifántos körmondattal, hogyaszongya’:

“Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló Mari néni…”

BAK

(Férjnek üzenem, nem, most ne olvass.) Nem ANNYIRA hisztis népség a bak, mert kőkeményen igyekszik magát fegyelmezni és elfojtani, ha valami baja van – csak épp nem sikerül neki. Onnan jössz rá, hogy belül fortyog, hogy kővé merevedett arcizomzattal, ráncolt homlokkal és összeszorított szájjal ücsörög a társaságodban és te azt hiszed, menten felrobban. Csak meg ne kérdezd, mi a baja! Ha megkérdezted, úgy kell neked. Akkor ugyanis megkapod a világ legbosszantóbb válaszát tőle: “Semmi!”.

VÍZÖNTŐ

A hiszti nem létezik a szótárában. Ő az alábbi hármas szabály szerint éli az életét:

  • Kaptam egy feladatot.
  • Megoldom a feladatot.
  • Továbblépek.

Ha valami akadályba ütköznek, a hármas szabály egy picit módosul, négyes szabály lesz belőle:

  • Kaptam egy feladatot.
  • Akadályba ütköztem.
  • Megoldom a feladatot és az akadályt.
  • Továbblépek.

HALAK

Elvarázsolt, rózsaszín világban élő és csak a szívüknek hallgatni képes emberek. Mosolygósak, kedvesek, odafigyelnek mindenkire és bárki sírhat a vállukon, de néha az ő teherbírásuk is véges. Félévente egyszer kitör belülök a feszültség, amikor az egész világ befeketedik a számukra és krokodilkönnyeket folyatván sajnálják magukat és az egész világot. Amikor kitombolták magukat, ismét visszalibbennek a saját kis rózsaszín világukba.

szerző: Bouvet

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!