Bouvet

Retro: mit keresett Göncz Árpád és Hofi Géza a szőnyegen?

A Retro, made in Hungária oldalán találtam egy nagyon érdekes képet, pontosabban Férj mutatta nekem azzal a kérdéssel: te tudod-e, mit csinál Göncz Árpád és Hofi Géza? 

Talán meghajolnak egymás előtt – jött a válaszom, ami amúgy még meg is történhetett, de a szituáció ennél murisabb volt. Vagy inkább Hofisabb.

Ahogyan Hofi Géza fogalmazott:

“Na, és képzeld el, hogy jön Árpi bácsi, na, most, a kitüntetés ilyen kis pirinyócska, van rajta egy tű. És azt át kell szúrni a szöveten, és a szövet az így szoríccsa a tűt, így szoríccsa a tűt, és akkor a másik oldalról rája lehet tenni egy kis csipeszt, érted? Na most, odamegyek én, eleve érettségiző kabátban, Árpi bácsi jön, és a tűt beleszúrta a gomblukba. Kész. A helyzetet képzeld el, hogy ott ott az elnök úr, itt meg itt vagyok én, az udvarias meg a félvak, hát akkor mit lehet ilyenkor tenni, keressük. És képzeld el, olyan színű, mint a szőnyeg. Az a rohadt vörös csillag legalább kiabált! És ott így beszélgettünk Árpi bácsival, hogy “Hmm… hah… hmm… hmm…” Sehol. Gondoltam, hogy ha rajtam múlik, nem tüntetnek ki.”

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!