Bouvet

Egy reggeli megerősítés, hogy tök jó legyen a napod

Idézz magad elé egy olyan reggelt, amikor valami különleges napra számítasz. Például este vacsorázni mész a legjobb barátaiddal, esetleg egy várva-várt koncertre, kiállításra mész. De talán a legjobb példa, amikor nyaralni, utazni indulsz. Rég vártad már és annyira örülsz annak, hogy eljött ez a reggel is. Szinte kiugrasz az ágyból, izgatott vagy, örülsz, úgy érzed, körbe ölelnéd a világot is. 

És az a nap tényleg nagyon szuper is lesz, hiszen annyira vártad már.

Mindeközben ott vannak azok a napok, amikor morcosan ébredsz, munkába kell menned, a napi kötelességek csüngenek a vállaidon. Ilyenkor egy dolgot felejtesz el: hogy minden nap, minden egyes nap tele van örömmel, új lehetőségekkel és olyan dolgokkal, ami miatt érdemes felébredni. 

Ezért kitaláltam, ezentúl azt fogom csinálni, hogy minden egyes napnak, minden reggelnek megadom az esélyt, hogy a nap tök jó legyen. Akkor is, ha csupán egy “sima hétköznap”. Próbáld ki te is!

Ha felébredsz reggel, gondolj arra, hogy mennyire klassz, hogy eljött ez a nap, biztosan tök szuper lesz, biztosan lesz benne érdekes találkozás, telefonbeszélgetés, nevetés, egy finom ebéd, friss pocsága a pékségben, ami még meleg, egy olyan zeneszám a rádióban, amit rég hallottál és jó feleleveníteni. 

Elhiszed, hogy ezzel az apró trükkel TÉNYLEG jobb lesz a napod? 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!