Bouvet

William Shatneré az évtized trollkodása – a nap poénja

Nem olyan régen ünnepelték a legelső Star Wars film bemutatójának 40. évfordulóját. A geekek és rajongók ezrével árasztották el a közösségi médiát. 

A filmekben Luke Skywalkert játszó Mark Hamill igen aktív szereplője a közösségi médiának és elsősorban a Twitter segítségével tartja a kapcsolatot a rajongóival. Sokan nem tudják, de Mark fergeteges humorral rendelkezik (volt honnan felszedni, hiszen hosszú évekig volt Joker szinkronhangja a Batman rajzfilmekben), és ezt mindig ki is használja.

Ugyanúgy William Shatner is … 
Akiknek nem lenne tiszta, Shatner a Star Trek sorozatokban és filmekben játszotta a főszerepet, mint James T. Kirk kapitány. És ha még ez sem mond semmit, akkor rá kell mutatnom arra az apró tényre, hogy a Star Wars és a Star Trek rajongók képesek habzó szájjal utálni egymást és a másik rajongásának tárgyát. 

Szóval úgy alakult, hogy eme nemes alkalomra, Mark fia, Nathan gondolta, lerója tiszteletét édesapja legmeghatározóbb filmes élménye előtt, és twittelt egyet. 

 

Boldog 40-et Star Wars! – mondja a felirat. 

Akinek esetleg nem tűnne fel, ez az Enterprise űrhajó James T. Kirk kapitány kalandjainak végigkísérője … a Star Trekből. Hoppá. 

 

Persze Mark nem hagyta annyiban és jött a válasz: 

“Fiam, beszélnünk kell … ” 
A hashtegek azt takarják, hogy zavar támadt a franchise rendszerben – ugye a híres mondás, hogy zavar támadt az Erőben … A humor felsőfoka! 

Mire jött Shatner, és beletrollkodott az egészbe. Hiába, az öreg is nagy mókamester! 

“Hagyd beszélni a fiút! Isten hozott a Csillagflottában, Nathan!”

Kész! Feltette az i-re a pontot.  Shatnertől amúgy sem áll távol egy is viccelődés a Star Wars kárára. Sajnos később Shatner törölte ezt a hozzászólást. 

Hogy ez az egész mennyire volt véletlen, vagy egy gondosan előkészített marketing fogás … ezt döntse el mindenki saját maga. Mindenesetre mi nagyon jól szórakoztunk.

Forrás: Fanside ; Comcbook.com 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!