Bouvet

“Jézusom, milyen csaj ül mellettem, átülök máshova”

A címben szereplő sort egy általam ismeretlen hölgy kapta a napokban, s sorait most én is továbbítom itt, mert állati fontos a mondanivalója.

Tudod, szintén zenész vagyok, mint ő. Lehettem volna ez a lány én is. Soha nem néztem ki úgy, mint egy fotómodell és soha nem is fogok, most aztán pláne nem. Nekem is karikás a szemem, a géllakk néha megadja magát a körmömön, a hajam a legkisebb párától egyadta kezelhetetlen kunkor, a ruháimat meg a Vögelében vagy a CéundÁ-ban vásárolom. De ápolt vagyok, jó illatú és MINDIG vidám. Mindig mosolygós. Mindig kacsint a szemem. Az a fajta UFO vagyok, aki mosolyog és hangosan köszön, ha belép valahová, aki bármikor két másodperc alatt társaságot és beszélgetési témát talál és akiről tudom, hogy nem azért jó rámnézni, mert én vagyok Miss Világszépe, hanem azért, mert az vagyok, ami belőlem fakad. 

Íme Hajni facebookon közzétett bejegyzése. Jusson el sokakhoz, jusson el ahhoz az elfuserált hülyegyerekhez is, aki ezt a mondatot mondta neki.

Hajni, pacsi neked!

“Jézusom, milyen csaj ül mellettem, átülök máshova”

Ez a mondat egy fiatalember szájából hangzott el, ma (2017. június 14-én), Budapesten, a Nyugati pályaudvaron a 19:20-kor Esztergomba induló vonaton. Nem nekem, de rólam szólt.

Hogy miért?
Nem tudom.

Érdekel?
Nem igazán. Illetve abból az egy szempontból nagyon is, mert mennyire tükrözi a mai – fogyasztói – társadalmat, a jelenünket és – sajnos – gyanítom a jövőnket is.

Fiatal vagyok? Nem. Szép vagyok? Nem. Igénytelen vagyok? Szerintem nem. Karikás a szemem? Igen. Fáradt, kivörösödött a bőröm? Igen. Visszeres a lábam? Igen. Egy gagyi, háundemmes szandálban feszítettem? Igen.

Nincs szükségem megerősítésre, de tényleg ENNYIRE a csomagolás alapján kell megítélni mást? Szerencsére én már felnőttem, elegendő az önbizalmam is, hisz találkoztam a királyfimmal, aki a békáját királykisasszonnyá változtatta, van két csodás gyerekem, szép otthonom, szuper munkám, fantasztikus barátaim. De mi van akkor, ha ilyen minősítést egy sérülékeny, önértékelési zavaros kamasz kap? Vagy egy depressziós középkorú? Esetleg egy sokat látott, de magányos idősebb ember? Vajon ők is ilyen könnyedén veszik, mosolyogva?

Egy dolog miatt szeretném, ha a posztom eljutna minél több emberhez, esetleg a fiatalúrhoz is: senkinek nincs joga minősíteni mást! Nekem sincs, nem írom, hogy egy felszínes kis seggfej volt, hiszen nem ismerem, de neki és másnak sincs, mert nem ismeri az utamat, nem tudhatja mitől karikás a szemem, kivörösödött az arcom, visszeres a lábam. Okkal.

Köszönöm, hogy elolvastátok, köszönöm, ha megosztjátok.

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Instagram oldal: IDE kattints

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Péter Kiss says:

    Felszínes kis seggfej? Ó, ez nagyon finom megfogalmazás. Túl jó vagy hozzá… Na de, majd egyszer megtalálja a hozzá hasonlóan sekélyes érzelemvilágú plázanőjét, merthogy minden zsák megtalálja a maga foltját, és onnantól majd együtt, vállt vállnak vetve járatják le magukat.

  2. Tünde Melinda Puding Szászy says:

    Zsolt: Ez korrekt volt ! (Y)

  3. Zsolt Andy says:

    Ha a képen szereplö hölgyre mondták akkor én is elültem volna máshova mert hogy kb 10 perc után próbálkoztam volna be nála és ugye a szexuális zaklatást büntetik az ilyen jányra monda a sándor a rúzsa hogy a formája az töszi szóval büzke lehet magára ahogy petra asszony kegyed is.másrészröl igy látatlanba letudom írni hogy milyen alfa him mondta a megjegyzést girhes igen kicsi buzi jelegü igen max ego igen életképeség nem ahogy tanult kollegám mondaná feminim him jelegü egyed aki a csatkai szüzanya kegyelmibül agyon kéne csapni egy lapátal hál istenek ritkán járok tömeg közlekedésel de ez nem baj mert már pár diat buzit ki ba…tam volna ja igen én sem vagyok társadalmilag megfelelö magas vagyok igen izmos igen tetovált igen kopasz nem (rövid a hajam) a nöket tisztelem igen a saját munkámal értem el az eredményeimet o igen külsö után ítélek nem próbálok komunikálni értelmes dolgokról igen férfias vagyok igen ismerem a minimális etiketet igen tehát nem vagyok megfelelö ehhez a szép modern világhoz


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!