Bouvet

A 12 csillagjegy útnak indul

Egy mese, főszerepben a 12 csillagjeggyel, akik egyszer úgy határoznak, hogy közösen elindulnak valahová

A Bika nekilát, hogy minden létező információt összegyűjtsön a lehetséges helyszínekről. A Mérleg kiterít egy bazinagy térképet és öt különböző úticélon tépelődik. A Kos kinevezi saját magát a csoport vezetőjének. A Skorpiónak egyik úticél sem tetszik, a Nyilasnak minden bejön, a Halak pedig egy olyan célpontról kezd révedezni, ami a térképen sincs. A Halak már ott tart, hogy álmodozásában egy tengerparton szürcsöl babakék koktélt egy pálmafa alatt, úgyhogy rá a döntésben már nem igazán lehet számítani. Az Oroszlán megunja a döntésképtelenséget, rábök a térképre és 11 társa nevében is dönt.

A Szűz kiadja az ukázt, a többi csillagjegynek mi a következő feladata. Önmagát kihagyja, hiszen úgy gondolja, az ő feladata az volt, hogy kiadja a feladatokat. A Baknak eldurran az agya és megvan a véleménye az egészről.

Az Ikrek a bőröndje felett gondolkodik és azt veszi számításba, milyen ruhában induljon el. Egy fél gardróbszekrénnyel a hóna alatt csomagolni kezd. A Nyilast nem feltétlenül izgatja az indulás körüli hercehurca, ő bekucorodik egy sörrel a kezében a sarokba és már állati jól érzi magát. A Rák papírzsebkendővel törölgeti könnyeit, miközben elvonul egy másik sarokba és hosszas telefonbeszélgetésekben búcsúzkodik a családjától. A Halak bepróbálkozik még egyszer a tengerpartos ötletével. 

A Bak azon tépelődik, mindent elcsomagolt-e. A Kos az Ikreken és a Halakon hüledezik és közel jár ahhoz, hogy mindenkivel összevesszen. 

A Vízöntő megnézi az úticélt, végiggondolja a legoptimálisabb útvonalat és elindul.

A többiek utána erednek. Út közben a Halak megkérdezi a legfontosabbat: lesz-e babakék koktél ott, ahová mennek. 

Mese vége.

Magadra ismertél?

szerző: Bouvet 

Kapcsolódó bejegyzések, amelyeket hasonló stílusban írtam, a címeikre kattints:

Csillagjegyek lélektana

Horoszkópod elárulja, mennyire vagy hisztis

Horoszkópod elárulja, mennyire vagy pletykás

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!