Bouvet

“Írjál már olyat, mint a Viku a Pásztor Annának!”

Felébredtem ma reggel, felcsaptam az internetet és a blog facebook oldalán villogott egy üzenet. Egy tündéri olvasó az alábbit írta:

  • Hello, olvastad mit írt a Tékasztoris Viku a Pásztor Annának? Juj, figyi, írjál már te is olyat, mint ő, úgy elolvasnám!

Vannak élethelyzetek, amikor Ábel jut eszembe és elnyújtva én is azt sóhajtom: De miért?

Nos… 

Ha nem ismernéd az egészet, IDE kattints, ez itt Bihari Viktória oldala, itt elolvashatod az ominózus posztot, azt keresd, ahol egy csaj csücsül a medencében.

Tudnék a kedves olvasónak egy szóban válaszolni, meg is teszem: Nem. Nem írok ilyet. 

Írok viszont másmilyet, mert a Viku ilyet tud írni, én meg emilyet. 

Tudod, van egy nagyon trendi és nagyon menő magyar csapatsport, amit én úgy hívok: a negyedik hozzászólásos játék. A játék lényege az, hogy nézz meg egy hírt egy hírportálon és én garantálom, legkésőbb a negyedik hozzászólásban el fog hangzatni az, hogy OrbánViktorGyurcsányFerencMészárosLőrincmegastadionok. 

Bármilyen cikkről legyen is szó: jön a kánikula, született egy bébizsiráf, bronzérmes lett egy súlyemelő, Liptai Claudia szerelmes, stb, stb, stb. 

Most képzeld el, nekem ez nem megy. Én egy annyira, de annyira egyszerű ember vagyok, mint egy faék, akinek – hiába próbálom…..bár, jobban belegondolva, nem is próbálom – nem megy ez a dolog. Bevallom, elbuktam. 

Én annyira full töketlen vagyok, hogy ha meglátok egy képen egy bébizsiráfot, akkor azon a képen egy bébizsiráfot látok. És slussz. Nagyon gáz, mi?

Itt van ez a Pásztor Anna féle fotó és komolyan mondom neked, ha most fegyvert tartasz a halántékomhoz és ezen múlna az életem, nekem akkor sem jutna eszembe a Kövér László neve. Elnézem ezt a képet és nem látok rajta mást, mint egy vicces matracon koktélozó csajt egy nyári fotón egy babával a karján. Semmi mást.

Tisztelem, becsülöm Bihari Viku évek óta töretlen munkáját, gondolatait és lelkesedését – a bolondanyu blogja az, ami számomra mindent visz -, de én tartom magam ahhoz, hogy egyrészt nem politizálok, másrészt tényleg valami bibi van a képi látásommal. 

Ezen a képen például TÉNYLEG csak egy zsiráfot látok: 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!