Bouvet

Csillagjegyed megmutatja, mennyire vagy gonosz

Az utóbbi időben nagyon sok olyan cikk születik, amelyben a horoszkópok bizonyos tulajdonságait mesélik el. Ezen írások zömmel külföldi oldalakról vett fordítások, hála ég, mert így legalább azt tudom mondani, szerintem külföldön tuti más csillagok alatt élnek az emberek.

Annyira nem stimmelnek ugyanis ezek a horoszkópok az általam tanultaktól és tapasztaltaktól, hogy úgy gondoltam, folytatom a már megkezdett utat és összeállítom, szerintem hogy néznek ki ezek a dolgok. Aztán jól összevethetitek más bejegyzésekkel, ez már rajtatok áll. 

Most akkor beszélgessünk arról, horoszkópod alapján mennyire is vagy gonosz

KOS

A leginkább egocentrikus jegy, minden körülötte forog: ő az alfa és az omega, ennek megfelelően igencsak makacsul van meggyőződve arról, hogy minden úgy jó, ahogyan ő gondolja. Ha valaki arra vetemedik, hogy vitába száll vele vagy csupán ellentmond neki, ő azt rögvest támadásnak véli és visszaszúr. Elég rendesen ráadásul, csak hogy bebizonyítsa, ki a legény a gáton, így sajnos róla igazán elmondható, hogy tud gonosz lenni, ha valami vélt, vagy valós sérelem éri. Megoldás: légy vele extra türelmes és inkább ne vitázz vele! Ha így jársz el, kenyérre kenhető és roppant kezelhető csillagjegy a kosoké.

BIKA

Alapjáraton tonnányi szeretet és alázat van bennük, viszont kőkemény a maximalizmusuk, ráadásul türelmetlenek. Így adódhatnak olyan helyzetek, amikben előbújik belőlük a kis ördög. Már gyerekkorban tapasztalhatod ezt a dolgot egy bikánál: csak ülj le egy bika-gyermekkel mondjuk kártyázni és nyerj! Kő kövön nem marad! Gonoszkodásuk viszont nem hosszútávú, mert mindig győz a józan ész és a szeretet.

IKREK

Ők annyira, de annyira szeretnek szeretni és szeretve lenni, hogy igazából képtelenek gonoszságra. Ha mégis, akkor olyan szinten picuri dologgal szúrnak, amit a másik fél szinte meg sem érez. De ők legalább kiélték a bennük lévő feszültséget és folytathatják azt az életszeretetet, életigenlést, ami a jegyüket annyira jellemzi. Példát hozván: ha megbántod őket, kb két percig nagyon mérgesek, majd bosszúból rátaposnak a lábfejedre és a következő ezredmásodpercben elszáll a haragjuk.

RÁK

A legjobb szülő, legjobb gyermek, legcsaládcentrikusabb jegy. Ártalmatlanok, kedvesek, tele vannak felelősségtudattal. Csak nehogy bántsd valamelyik családtagjukat, mert akkor kibukik belőlük az őserő, az anyatigris, a dúvad, de szó szerint. És fusson, ki merre lát, mert ilyenkor bizony képesek felégetni a világot is!

OROSZLÁN

Tiszteletreméltó csillagjegy, végtelenül jó koordinációs és vezetői képességekkel, főnöki pozícióban imádják őket, családi életükben szintén ők azok, akik az utat mutatják, szóval pont olyanok, mint az állatvilágban az oroszlánok. Egyet nem tűrnek: az emberi butaságok és lustaságot. Ha ilyet tapasztalnak, elszáll minden emberségük, bepipulnak és rúgják fenéken az adott illetőt kifelé az életükből, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. 

SZŰZ

Szeretik látni, ha körülöttük forog a világ, de picit lusták, hogy tegyenek is ezért. Így néha apró szurkálások képében tudnak gonoszkodni, fúrkálni, mások háta mögött mindig egy picit előrébb jutni úgy, hogy a bizonyos másokat egy picit mindig bemártják. Zömmel nem járnak sikerrel, mert közben annyira erős lelkiismeretfurdalást éreznek, hogy pillanatokon belül már azon ügyködnek, hogyan hozzák helyre, amit elbaltáztak. 

MÉRLEG

A mérlegek nagyon erősek gondolatban, de a tetteik nem ezt mutatják. Ők azok, akik inkább dühöngenek egy sort magukban, válogatott gonoszságokat kitalálván az ellen a személy ellen, aki őket bántotta, de ezzel kifújt. Ha kidühöngik magukat, jól le is nyugodnak. 

SKORPIÓ

Tudnak nagyon, nagyon, nagyon extrém módon gonoszak lenni. De csak egy személlyel. Önmagukkal. Ő az a jegy, akiben rengeteg a pozitív tulajdonság, végtelenül alázatosan, nagyon szerények, nagyon jó barátok, de ha sérelem éri őket, a hibát mindig önmagukban keresik. És ilyenkor önmagukat bántják. “Hogy lehettem ennyire ügyetlen? Hogy lehettem ennyire béna? Ez is csak velem fordulhat elő..” – és társai. Ha tudnák, hogy ők tényleg az egyik legszuperebb csillagjegy! Picivel több önbizalom nem árt és azt javaslom, inkább fussanak ki a rétre, ordítsanak egyet az égre, mint bántsák önmagukat.

NYILAS

A nyilasok szótárában nincs ilyen szó, hogy gonoszság. Ők mindenben az örömet, a szórakozást, a jókedvet látják. Nem igazán tudok a témában többet mondani, tőlük olyan messze áll a gonoszság, mint Makó Jeruzsálemtől.

BAK

Egy igazán gerinces, megbízható, kötelességtudó csillagjegy, nulla gonoszsággal. Ugyanis ha bántják őket, egészen egyszerűen kiseprik az életükből azt, aki ezt tette velük. Onnantól az adott illető nem létezik a számukra. Eszük ágában sincs megtorolni a sérelmeket, mert azokat bezárták egy ládikába és a kulcsot jó messzire eldobták.

VÍZÖNTŐ

Egy nagyon racionális csillagjegy, akiben azért nincs gonoszság, mert nem foglalkoznak ilyen dolgokkal. Ők mennek a saját útjukon előre, végzik a dolgukat és maximálisan arra törekednek, hogy életük minden pillanata tartalmas és értékes legyen. Nincs idejük holmi gonoszkodásra.

HALAK

Rózsaszín felhőcskén heherésző csillagjegy, akiben annyi a szeretet, a megértés és a kedvesség, hogy le merem fogadni, soha nem tapasztaltál tőle még gonoszkodást. És tényleg nem gonoszak. Annál sokkal rózsaszínebb az ő kis álomviláguk, semminthogy beengedjék a “sötét oldalt”. 

szerző: Bouvet

Kapcsolódó bejegyzések: 

12 csillagjegy útnak indul

Horoszkópod megmutatja, mennyire vagy pletykás

Horoszkópod megmutatja, mennyire vagy hisztis

 

Ha tetszett a cikk, megköszönöm, ha megosztod. Ha tovább olvasgatnád, nézd meg a bejegyzés alatti cikkajánlót, hátha ott is találsz valamit, ami felkelti a figyelmedet. 

Továbbiakat a blog facebook oldalán találsz, jó a társaság, gyere oda is: IDE kattintva. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Márió Hoffmann says:

    Aki ezt írta, annak fogalma nincs a csillagjegyekről…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!